Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809971230391 Márka: Spigen

SPIGEN ULTRA HYBRID IPHONE 16 PRO NATURAL TITANIUM tok


| EAN/Vonalkód: 8809971230391 | Márka: Spigen

SPIGEN ULTRA HYBRID IPHONE 16 PRO NATURAL TITANIUM tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Spigen Ultra Hybrid egy olyan tok, amely ötvözi a védelem és az esztétika legjobb tulajdonságait, biztosítva, hogy okostelefonod biztonságban legyen, miközben kivételes megjelenést nyújt. A jellemző hibrid kialakításának (TPU + PC) köszönhetően, amely egyesíti a strapabíró keretet az átlátszó panellel, telefonod megőrzi eredeti dizájnját, miközben hatékonyan védett a sérülésekkel szemben. A sarkokban levő, légpárnáktól (Air Cushion) megerősített részek hatékonyan elnyelik az ütéseket, extra védelmet nyújtva az esetleges leesések ellen.
Az enyhén megemelt élek a képernyő és a kamera körül megóvják ezeket az elemeket a közvetlen érintkezéstől a sík felületekkel, míg a pontosan kialakított kivágások könnyű hozzáférést biztosítanak az összes porthoz, gombhoz és funkcióhoz.
A Spigen Ultra Hybrid tökéletes választás azoknak, akik meg akarják védeni telefonjukat anélkül, hogy eltakarják annak természetes szépségét.
TERMÉK JELLEMZŐI:- 100% Eredeti- Eredeti csomagolásban- Hibrid kialakítás- Pontosan kidolgozott- Beépített légpárnák a sarkokban- Védelmet nyújt leesés esetén- Tökéletesen illeszkedik- Teljes mértékben funkcionális- Könnyen fel- és leszerelhető
A KÉSZLET TARTALMAZ:1 x Spigen Ultra Hybrid tok

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett