Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809896742009 Márka: Spigen

Spigen S560W Bluetooth szelfibot állvánnyal - fekete


Cikkszám: 24882-0 | EAN/Vonalkód: 8809896742009 | Márka: Spigen

Spigen S560W Bluetooth szelfibot állvánnyal - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

19600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Spigen S560W Bluetooth szelfibot állvánnyal egy innovatív eszköz a fotózás és filmezés szerelmeseinek. Különlegessége nemcsak az egyedi kialakításában rejlik, hanem a masszív szerkezetében is. Tartós anyagokból készült, amely garantálja a megbízható és hosszú távú funkcionalitást, és a szilárd telefontartó biztosítja a stabilitást, kiküszöbölve az esetleges készülék leesésének kockázatát.

A mozgatható fej (190°) lehetővé teszi az okostelefon mind vertikális, mind horizontális pozícióban történő elhelyezését. A 360°-ban forgatható fogantyú nagyon szorosan tartja a telefont, így bármilyen szögből készíthető fotó, és az ergonomikus kialakítás révén a bot nagyon jól illeszkedik a kézbe.

A beépített Bluetooth modul lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot az okostelefonnal, kiküszöbölve a kábelhasználat szükségességét és biztosítva a kényelmes használatot. A bot teleszkópos csővel van felszerelve, amely lehetővé teszi széles látószögű képek készítését. Továbbá, az állvány három lába biztosítja a stabilitást a fényképezés és videózás során, így praktikus eszközzé teszi a professzionális tartalom létrehozásához.
A gyártó mellékelt egy praktikus Bluetooth távvezérlőt, melynek hatótávolsága akár 10 méter, és amely az állványra van szerelve. A Spigen S560W tökéletes megoldás, hogy élvezhesd a professzionális fotózási és filmezési lehetőségeket.

TERMÉK JELLEMZŐK:
- 100%-ban eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Távvezérlő hatótávolsága: <10m
- Összecsukott méret: 43 cm
- Maximális kinyitott méret: 161 cm
- Súly: 373g
- Kompatibilis iOS és Android rendszerekkel

A CSOMAG TARTALMA:
1 x Spigen szelfibot állvánnyal S560W
1 x Bluetooth távvezérlő

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett