Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809971228787 Márka: Spigen

Spigen Glas.TR Slim iPhone 16 Pro üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 8809971228787 | Márka: Spigen

Spigen Glas.TR Slim iPhone 16 Pro üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

8200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Kristálytiszta edzett üveg, amely kiválóan adja vissza a megjelenített színeket és nem befolyásolja az érintés érzékenységét. 0,2 mm vastagságú, újrahasznosított és megerősített edzett üvegből készült. Felületi keménysége 9H, így rendkívül ellenálló a karcolásokkal szemben, még éles tárgyakkal (kés, kulcsok) való érintkezés során is. Ezen túlmenően, speciális nano bevonattal van ellátva, amely megvédi a képernyőt az ujjlenyomatok és egyéb szennyeződések ellen. A Glas.TR kiválóan védi az értékes képernyőt extrém esések esetén is. Az installáció rendkívül egyszerű és minden felhasználó számára könnyen elvégezhető.

Az üveg/védőfólia kizárólag a sík kijelzőrészre van kivágva, a telefon adott modelljéhez a gyártó által előkészített kivágások alapján. Csak ilyen fóliakivágás biztosítja a teljes kompatibilitást a védő kiegészítőinkkel.
A kijelzők különböző szélezései miatt, az üveg/fólia telepítése után egy finom légréteg képződhet a kijelző körül. Ez egy természetes jelenség, amely a kijelző sajátosságaitól függ.

MONTÁZSI ÚTMUTATÓ:
1) Telepítést követően kezdje a fürdőszobában közvetlenül zuhanyozás után - a vízpára magába fogja szívni a levegőben lévő port, ami nem fogja zavarni az installációt.
2) Tisztítsa meg és zsírtalanítsa alaposan a képernyő felületét, majd egy száraz kendővel polírozza fényesre.
3) Telepítse a fóliát a lehető legegyenletesebben - két darab ragasztószalag segítségével helyezze pozícióba, a készülék oldalára ragasztva azokat.
4) Távolítsa el a légbuborékokat, erősen nyomkodva körkörös mozdulatokkal néhány másodpercig, hogy a ragasztó réteg teljesen összeolvadjon a képernyővel.

TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- 9H keménység
- 2.5D sima éllel
- Kiegészítő oleofób réteg
- Tökéletes átlátszóság
- Nem befolyásolja az érintés funkcióját
- Méretek: 146x68mm

SZETT TARTALMAZ:
1 x Spigen Glas.TR Slim üvegfólia
1 x Telepítési készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett