Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809756648113 Márka: Spigen

SPIGEN GLAS.TR SLIM EDZETT ÜVEGFÓLIA + FÓLIA 2-SET GOPRO HERO 9 / 10 / 11 / 12 ÁTLÁTSZÓ üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 8809756648113 | Márka: Spigen

SPIGEN GLAS.TR SLIM EDZETT ÜVEGFÓLIA + FÓLIA 2-SET GOPRO HERO 9 / 10 / 11 / 12 ÁTLÁTSZÓ üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Spigen márka komplex védelmi készlete edzett üveg és kijelzőfólia kombinációja, amely az érintőképernyőt és az objektívet is védi.
A Glas.TR Slim edzett üveg kiváló védelmet nyújt a drága kijelzőnek az extrém esések során. Magas szintű ellenállása páratlan tartósságot és hatékony védelmet biztosít a karcolások, ütődések és szennyeződések ellen. Ezenkívül olajtaszító bevonattal van ellátva, amely minimalizálja az ujjlenyomatokat és egyéb szennyeződéseket, biztosítva a tökéletes kép tisztaságot. A fólia átlátszó, kiválóan visszaadja a képernyő színeit, és nem befolyásolja az érintés érzékenységét. A termék kiválóan védi a drága kijelzőt a karcolások ellen és önregeneráló tulajdonságokkal rendelkezik.
A Spigen készlete nélkülözhetetlen kiegészítő azok számára, akik nemcsak a felvett anyag minőségét értékelik, hanem eszközük tartósságát és védelmét is.
A fólia/üveg kizárólag a kijelző lapos részéhez van kivágva kidomborodó szerkezettel, a telefon modelljét készítő gyártó által készített vágósablon alapjának megfelelően. Csak ilyen fólia/üveg vágás biztosít teljes kompatibilitást a védő kiegészítőinkkel. A kijelzők különféle élezésére való tekintettel, a védőfólia/üveg kijelzőre történő felhelyezése után a kijelző körül enyhe levegőgyűrű keletkezhet! Ez természetes jelenség és magától a kijelzőtől függ.
FELSZERELÉSI ÚTMUTATÓ: 1) A felszerelést közvetlenül fürdés után a fürdőszobában kezdje el - a vízgőz elnyeli a port a levegőből, és nem fogja zavarni a telepítés során. 2) Tisztítsa meg alaposan a kijelző felületét, és zsírtalanítsa azt, majd egy száraz törlőkendővel polírozza fényesre. 3) Telepítse a bevonatot a lehető legegyenesebben - pozícionálhatja két darab ragasztószalag segítségével, amelyeket az eszköz oldalához ragaszt. 4) Távolítsa el a légbuborékokat, erősen nyomkodva az egész felületet körkörös mozdulatokkal több másodpercig. Tegye ezt úgy, hogy a ragasztóréteg minél szorosabban tapadjon a kijelzőhöz.
TERMÉKTULAJDONSÁGOK: - 100% eredeti - Eredeti csomagolásban - 9H keménységű üveg - Képernyő lapos részére vágott - Vízálló - Olajtaszító bevonat - Tökéletes átlátszóság - Nem befolyásolja az érintés érzetét
A KÉSZLETBEN: 2 x Spigen fólia nagy kijelzőre 2 x Spigen Glas.TR Slim üveg kis kijelzőre 2 x Spigen Glas.TR Slim üveg az objektívre 1 x Telepítő készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett