Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809971231787 Márka: Spigen

Spigen Glas.tR Slim edzett üveg Xiaomi Redmi Note 13 5G - 2 db üvegfólia


Cikkszám: 25432-0 | EAN/Vonalkód: 8809971231787 | Márka: Spigen

Spigen Glas.tR Slim edzett üveg Xiaomi Redmi Note 13 5G - 2 db üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6580 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Kristálytiszta edzett üveg, amely tökéletesen tükrözi a megjelenített színeket és nem befolyásolja az érintési érzékenységet. Feldolgozott és megerősített edzett üvegből készült, 0,2 mm vastagságban. 9H keménységű felülettel rendelkezik (ellenállási szint), így rendkívül ellenálló a karcolásokkal szemben még éles tárgyakkal (kés, kulcsok) érintkezve is. Továbbá speciális nano bevonattal van ellátva, amely megvédi a képernyőt az ujjlenyomatoktól és egyéb szennyeződésektől. A Glas.TR tökéletesen védi az értékes képernyőt extrém esések esetén is. A telepítés rendkívül egyszerű és minden felhasználó számára elérhető.

Az üveg/fólia kizárólag a kijelző lapos részére van kivágva a kiemelt szerkezettel összhangban, a készülék gyártója által előkészített forma alapján. Csak az ilyen fólia/üveg kivágás biztosítja a teljes kompatibilitást védelmi tartozékainkkal.

A kijelző széleinek különböző marása miatt a védőfólia/üveg telepítése után egy enyhe légköri halo jelenhet meg a kijelző körül. Ez természetes jelenség és magától a kijelzőtől függ.

TELEPÍTÉSI UTASÍTÁSOK:
1) Fürdés után azonnal kezdje meg a telepítést a fürdőszobában - a vízgőz felszívja az összes port a levegőből, így az nem zavarja a telepítést.
2) Alaposan tisztítsa meg és zsírtalanítsa a képernyő felületét, majd egy száraz ruhával fényesítse ki.
3) Telepítse a borítást a lehető legegyenletesebben - két darab szalag segítségével pozícionálhatja, úgy hogy azokat a készülék oldalához ragasztja.
4) Szabaduljon meg a légbuborékoktól azáltal, hogy az egészet körkörös mozdulatokkal erőteljesen nyomja néhány másodpercig. Ezt azért tegye, hogy a ragasztó réteg minél erősebben kötődjön a képernyőhöz.

TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100% Eredeti
- 9H keménység
- 2.5D marott élek, amelyek kellemes tapintásúak
- További oleofób réteg
- Tökéletes átláthatóság
- Nem befolyásolja az érintési funkciót
- Méretek: 156x70mm

A KÉSZLET TARTALMAZ:
- 2 x Spigen Glas.TR Slim üveg
- 1 x Telepítési készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett