Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809971231794 Márka: Spigen

Spigen Glas.tR Slim edzett üveg Xiaomi Redmi Note 13 / 13 LTE - 2 db üvegfólia


Cikkszám: 25433-0 | EAN/Vonalkód: 8809971231794 | Márka: Spigen

Spigen Glas.tR Slim edzett üveg Xiaomi Redmi Note 13 / 13 LTE - 2 db üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6440 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Kristálytiszta edzett üveg, amely tökéletesen visszaadja a megjelenített színeket és nem befolyásolja az érintés érzékenységét. Feldolgozott és megerősített edzett üvegből készült, 0,2 mm vastagságú. Felületi keménysége (ellenállási szintje) 9H, ami azt jelenti, hogy rendkívül ellenálló a karcolásokkal szemben, még éles tárgyakkal (kés, kulcsok) való érintkezés esetén is. Emellett speciális nanobevonattal rendelkezik, amely megvédi a képernyőt az ujjlenyomatok vagy más szennyeződések lerakódásától. A Glas.TR tökéletesen védi az értékes képernyőt az extrém zuhanások során. A felszerelés rendkívül egyszerű és minden felhasználó számára hozzáférhető.

Az üveg/fólia kizárólag és csakis a kijelző sík részére van vágva, a hangsúlyos szerkezettel, összhangban és az adott telefonmodell gyártója által készített formára alapozva. Csak az ilyen vágás biztosítja a teljes kompatibilitást a védő kiegészítőinkkel.
A kijelző széleinek különböző marása miatt, a védőfólia/üveg felszerelése után a képernyő körül enyhe levegőkoszorú jelenhet meg. Ez természetes helyzet és magától a képernyőtől függ.

FELSZERELÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Kezdd a felszerelést a fürdőszobában közvetlenül a fürdés után - a vízgőz elnyeli a levegőből a port, így nem fogja zavarni a telepítést.
2) Alaposan tisztítsd meg és zsírtalanítsd a kijelző felületét, majd egy száraz ruhával polírozd fényesre.
3) Szereld fel a borítást a lehető legegyenletesebben - használhatsz két darab szalagot a pozícionáláshoz, amelyek segítenek az eszköz oldalára ragasztva.
4) Távolítsd el a légbuborékokat az egész felületet erős, körkörös mozdulatokkal néhány tucat másodpercig nyomkodva. Ezzel biztosítva, hogy a ragasztóréteg a lehető legerősebben tapadjon a képernyőhöz.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI:
- 100% eredeti
- 9H keménység
- 2.5D marott élek, amelyek kellemes tapintásúak
- További oleofób réteg
- Tökéletes tisztaság
- Nem befolyásolja az érintés funkcióját
- Méretek: 156x70 mm

A KÉSZLET TARTALMAZZA:
2 x Spigen Glas.TR Slim üvegfólia
1 x Felszerelési készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett