Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809896753814 Márka: Spigen

Spigen Glas.tR EZ Fit üvegfólia Samsung Galaxy Watch 6 Classic (47 mm) - 2 db.


Cikkszám: 24134-0 | EAN/Vonalkód: 8809896753814 | Márka: Spigen

Spigen Glas.tR EZ Fit üvegfólia Samsung Galaxy Watch 6 Classic (47 mm) - 2 db.


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edzett üveg forradalmian új telepítési módszerrel - ha rémálmod volt az edzett üveg használatának ezen aspektusa, problémáid most megoldódtak! Az edzett üveg tökéletesen vágott felszerelési kerettel van rögzítve, amelynek köszönhetően tökéletesen tudod elhelyezni a képernyőn. A gyártó olyan mértékben egyszerűsítette az összeszerelési módszert, hogy az teljesen intuitív minden felhasználó számára. A Glas.tR EZ Fit egy 0,2 mm vastag bevonat, amely a gyártási és keményítési folyamat során 9H keménységűvé válik. Ezáltal ellenáll a karcolásoknak még éles tárgyakkal, például kulcsokkal vagy késekkel való érintkezés esetén is. Az üveg oleofób és hidrofób réteggel van bevonva, amely megakadályozza az ujjlenyomatok vagy más szennyeződések képernyőre kerülését. Kristálytiszta és tökéletesen tükrözi a megjelenített színeket. Emellett nem befolyásolja az érintési érzékenységet, és rendkívül sima felületű, ami élvezetessé teszi az ujj végighúzását a képernyőn. Az üveget kifejezetten a képernyő védelmére tervezték a karcolások ellen, és minimálisra csökkenti a képernyő sérülésének kockázatát egy váratlan esés során. Nézd meg milyen egyszerű: https://www.youtube.com/Watch?v=SqhPSAi-Vjg&ab_channel=FlavourDesign%7CAutorycznysklepSpigen

Az üveg/fólia csak a kijelző sík részéhez illeszkedik egy konvex struktúrával, a konkrét eszköz gyártója által előkészített sablon alapján. Csak egy ilyen fólia/üveg vágás biztosít teljes kompatibilitást védőtartozékainkkal.

A különféle kijelzőszél-megmunkálások miatt a védőfólia/üveg képernyőre történő telepítése után finom légkarika keletkezhet a képernyő körül. Ez természetes helyzet, és magától a képernyőtől függ. TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Kezdd a telepítést a fürdőszobában közvetlenül fürdés után - a vízpára elnyeli az atmoszférából származó összes port, és ez nem zavarja a telepítést.
2) Alaposan tisztítsd meg és zsírtalanítsd a képernyő felületét, majd egy száraz ronggyal polírozd fényesre.
3) Helyezd a keretet a fel nem használt üveggel az óra elejére.
4) Távolítsd el a keretet és a védőfóliát. Szabadítsd meg a légbuborékoktól azáltal, hogy az egészet körkörös mozdulatokkal néhány tucat másodperc alatt alaposan lenyomod. Tedd ezt úgy, hogy a ragasztóréteg minél szorosabban tapadjon a képernyőhöz. TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100%-ban eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Rendkívül könnyen telepíthető a szerelési keretnek köszönhetően
- 9H keménység
- 2.5D megmunkált, tapintásra kellemes élek
- Kiegészítő oleofób réteg
- Tökéletes átláthatóság
- Nem befolyásolja az érintési funkcionalitást
- Méretek: ø37mm A KÉSZLET TARTALMAZZA:
2 x Spigen Glas.tR EZ Fit
1 x Telepítési készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett