Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809971225236 Márka: Spigen

Spigen Glas.tR EZ Fit üvegfólia Garmin Instinct 2X Solar - 2 db.


Cikkszám: 25410-0 | EAN/Vonalkód: 8809971225236 | Márka: Spigen

Spigen Glas.tR EZ Fit üvegfólia Garmin Instinct 2X Solar - 2 db.


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edzett üveg forradalmi telepítési módszerrel - ha eddig féltél az edzett üveg használatától, most minden problémád megoldódott! Az edzett üveg egy tökéletesen kivágott rögzítőkerettel van ellátva, így tökéletesen elhelyezheted a képernyőn. A gyártó annyira leegyszerűsítette a telepítési módszert, hogy minden felhasználó számára teljesen intuitív legyen. A Glas.TR EZ Fit egy 0,58 mm vastag bevonat, amelyet a gyártás és edzés során 9H keménységűre edzettek. Ennek köszönhetően még éles tárgyakkal, például kulcsokkal vagy késekkel való érintkezés esetén is karcálló. Az üveget oleofób és hidrofób réteggel látták el, amely megakadályozza az ujjlenyomatok vagy egyéb szennyeződések képernyőn való megjelenését. Kristálytiszta és tökéletesen tükrözi a megjelenített színeket. Nem befolyásolja az érintési érzékenységet, és rendkívüli simasággal rendelkezik, így ujjad kellemes érzéssel siklik a képernyőn. Az üveg különösen a képernyő karcolásoktól való védelmére készült, és minimalizálja a képernyő sérülésének kockázatát váratlan esések során.

Nézd meg, milyen egyszerű: https://www.youtube.com/ Watch?v=SqhPSAi-Vjg&ab_channel=FlavourDesign%7CAutoryzowanesklepSpigen
Az üveget/fóliát kizárólag a kijelző lapos részére vágják az eszköz gyártója által előkészített sablon alapján. Csak az ilyen kivágás biztosítja a teljes kompatibilitást védő kiegészítőinkkel.
A kijelző széleinek különböző marásai miatt a védőfólia/üveg felhelyezése után finom levegőgyűrű jelenhet meg a képernyő körül. Ez természetes jelenség és maga a képernyőtől függ.

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) A telepítést közvetlenül fürdés után kezdd a fürdőszobában – a pára felszívja a port a levegőből, és nem zavarja a telepítést.
2) Alaposan tisztítsd és zsírtalanítsd a képernyő felületét, majd száraz kendővel polírozd fényesre.
3) Helyezd a keretet a nem rögzített üveggel az óra elejére.
4) Távolítsd el a keretet a védőfóliával együtt. Szabadulj meg a légbuborékoktól, az egészet körkörös mozdulatokkal erősen nyomkodva több tucat másodpercig. Tedd ezt, hogy a ragasztóréteg minél erősebben tapadjon a képernyőhöz.

TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Kivételesen könnyű telepítés a rögzítőkeretnek köszönhetően
- 9H keménység
- 2.5D marott élek, kellemes tapintásúak
- Kiegészítő oleofób réteg
- Tökéletes tisztaság
- Nem befolyásolja az érintésfunkciót
- Méretek: ø35mm

A KÉSZLET TARTALMA:
2 x Spigen Glas.TR EZ Fit üveg
1 x Telepítőkészlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett