Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809896754361 Márka: Spigen

Spigen Glas.tR EZ Fit Privacy iPhone 15 üvegfólia


Cikkszám: 24061-0 | EAN/Vonalkód: 8809896754361 | Márka: Spigen

Spigen Glas.tR EZ Fit Privacy iPhone 15 üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Forradalmi telepítési módot kínáló edzett üveg - ha eddig féltél az edzett üveg felhelyezésétől, akkor problémáid most megoldódtak! A Spigen "EZ Fit" sorozatú edzett üvege tökéletesen illeszkedő szerelési kerettel van ellátva, amely lehetővé teszi a precíz elhelyezést a készülék képernyőjén. A gyártó annyira leegyszerűsítette a felhelyezési módot, hogy az teljesen intuitív minden felhasználó számára. A Privacy üveg egy vékony réteg, amelyet a gyártás során eddzenek keménységig 9H-ig. Ezáltal ellenáll a karcolásoknak, még olyan éles tárgyakkal szemben is, mint a kulcsok vagy kések. Az üveg oleofób és hidrofób réteggel van bevonva, amely megakadályozza az ujjlenyomatok vagy egyéb szennyeződések megjelenését a képernyőn. Kristálytiszta és a megjelenített színeket tökéletesen adja vissza. Nincs hatással az érintésérzékenységre és különlegesen sima felületet nyújt, így az érintés élvezetessé válik. További funkciója a magánélet védelme - az üveg bizonyos szögben blokkolja a képernyő által kibocsátott fényt, elérve az ATM-eknél ismert hatást. Az üveg kifejezetten a karcolások elleni védelemre és a képernyő véletlen leejtéskor történő sérülési kockázatának minimalizálására készült.

Nézd meg, milyen egyszerű: https://www.youtube.com/watch?v=SqhPSAi-Vjg&ab_channel=FlavourDesign%7CAutoryzowanysklepSpigen

Az üveg/fólia kizárólag a telefon képernyőjének lapos részére van kivágva, figyelembe véve és a telefonmodellt gyártó gyártó által készített kivágás alapján elkészítve. Csak ilyen vágás biztosít teljes kompatibilitást védelmi kiegészítőinkkel.
Az eltérő élek kialakítása miatt az üveg/fólia felhelyezése után körül lehet légrés az üveg/fólia és a képernyő között. Ez természetes jelenség és a képernyő kialakításától függ.

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Telepítsd a fürdőszobában közvetlenül fürdés után - a vízgőz minden port elnyel, így az nem akadályozza a telepítést.
2) Tisztítsd és zsírtalanítsd a képernyő felületét, majd egy száraz kendővel fényesítsd ki.
3) Helyezd az üvegvédőt a telefon előlapjára illesztő kerettel.
4) Távolítsd el a keretet a védőfóliával együtt. Távolítsd el a légbuborékokat, erősen nyomva az egészet körkörös mozdulatokkal néhány másodpercig, hogy a ragasztóréteg minél jobban kapcsolódjon a képernyőhöz.

A TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100%-ban eredeti
- Eredeti csomagolásban érkezik
- 9H keménység
- 2.5D lekerekített élek, kellemes tapintás
- Oleofób bevonat
- Magánélet védelme
- Nem befolyásolja az érintés működését
- Méretek: 142x66mm

A CSOMAG TARTALMA:
1 x Spigen Glas.tR "Ez Fit" Privacy üvegfólia
1 x Telepítési készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett