Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809896754330 Márka: Spigen

Spigen Glas.tR EZ Fit Privacy edzett üveg iPhone 15 Pro Max üvegfólia


Cikkszám: 24058-0 | EAN/Vonalkód: 8809896754330 | Márka: Spigen

Spigen Glas.tR EZ Fit Privacy edzett üveg iPhone 15 Pro Max üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Forradalmi telepítési módszerű edzett üveg – ha eddig rémálom volt számodra az edzett üveg felhelyezése, most megoldódtak a problémáid! A Spigen "EZ Fit" sorozatú edzett üvege tökéletesen szabott kerettel van ellátva, amely a telefon elülső részéhez van igazítva, így tökéletesen pozicionálhatod az üveget a képernyőn. A gyártó annyira leegyszerűsítette a telepítés módját, hogy az teljesen intuitív minden felhasználó számára.

A Privacy üveg vékony réteg, amelyet a gyártási és edzési folyamat során 9H keménységűre edzettek. Ennek köszönhetően ellenáll a karcolásoknak, még akkor is, ha éles tárgyakkal, mint a kulcsok vagy a kés érintkeznek vele.

Az üveg oleofób és hidrofób réteggel van bevonva, amely megakadályozza az ujjlenyomatok és egyéb szennyeződések megtapadását a képernyőn. Kristálytiszta és tökéletesen visszaadja a megjelenített színeket. Nem befolyásolja az érintés érzékenységét, és rendkívül sima, így az ujj vezetése a képernyőn élvezetessé válik.

Különleges funkciója a magánélet védelme – az üveg bizonyos szögben blokkolja a kijelző által kibocsátott fényt, így olyan hatást ér el, mint az ATM-ek kijelzőinél. Az üveg elsősorban a képernyő karcolások elleni védelmére szolgál, és minimalizálja a képernyő esetleges sérülésének kockázatát váratlan esések esetén.

Nézd meg, milyen egyszerű: https://www.youtube.com/watch?v=SqhPSAi-Vjg&ab_channel=FlavourDesign%7CAutoryzowanysklepSpigen

Az üveg/fólia csak a kijelző sík részére van szabva a telefon modelljének gyártója által készített sablon alapján. Csak ez a fajta szabás biztosít teljes kompatibilitást a védő kiegészítőinkkel. Az eltérő élek megmunkálása miatt, a védőfólia/üveg telepítése után, a képernyő körül egy vékony légbuborék aura keletkezhet. Ez természetes jelenség és magától a képernyőtől függ.

FELSZERELÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Kezdd el a felszerelést közvetlenül fürdés után a fürdőszobában – a vízgőz felszívja az összes port a levegőből, így az nem fog zavarni a telepítés során.
2) Tisztítsd meg alaposan és zsírtalanítsd a képernyő felületét, majd egy száraz kendővel polírozd fényesre.
3) Helyezd fel a telefon elülső részére a keretet az eltávolított üveggel.
4) Távolítsd el a keretet a védőfóliával együtt. Szabadulj meg a légbuborékoktól, alaposan nyomd le az egész felületet körkörös mozdulatokkal néhány másodpercig. Csináld ezt úgy, hogy a ragasztóréteg minél jobban tapadjon a képernyőhöz.

TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- 9H keménység
- 2.5D csiszolt élek, amely kellemes tapintású
- Extra oleofób réteg
- Magánélet védelme
- Nem befolyásolja az érintés funkcióit
- Méretek: 155x72mm

A KÉSZLET TARTALMA:
2 x Spigen Glas.TR "Ez Fit" Privacy üveg
1 x Telepítési készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett