Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809971228763 Márka: Spigen

Spigen Glas.TR EZ Fit iPhone 16 Pro üvegfólia átlátszó


| EAN/Vonalkód: 8809971228763 | Márka: Spigen

Spigen Glas.TR EZ Fit iPhone 16 Pro üvegfólia átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edzett üveg forradalmi telepítési módszerrel – ha eddig rettegtél az edzett üveg használatának ezen aspektusától, problémáid most megoldódtak! Az edzett üveg tökéletesen kivágott, a telefon előlapjával illeszkedő kerettel van biztosítva, amely lehetővé teszi, hogy tökéletesen helyezkedjen el a képernyőn. A gyártó a telepítést annyira leegyszerűsítette, hogy az teljesen intuitív minden felhasználó számára.

A Glas.TR EZ Fit 0,58 mm vastag bevonat, amelyet a gyártási és edzési folyamat során 9H keménységűre erősítettek. Ezáltal karcolásálló még éles tárgyakkal, például kulcsokkal vagy késsel történő érintkezés esetén is. Az üveg oleofób és hidrofób réteggel van bevonva, amely megakadályozza az ujjlenyomatok vagy más szennyeződések felhalmozódását a képernyőn. Kristálytiszta és tökéletesen adja vissza a megjelenített színeket. Nem befolyásolja az érintési érzékenységet, és különösen sima, így az ujj mozgatása az érintőképernyőn örömet okoz. Az edzett üveg különösen alkalmas a képernyő karcolások elleni védelmére és a képernyő károsodásának minimalizálására váratlan leejtés esetén.

Nézd meg milyen egyszerű: https://www.youtube.com/watch?v=SqhPSAi-Vjg&ab_channel=FlavourDesign%7CAutoryzowanysklepSpigen

Az üveg/fólia kizárólag a kijelző sík részére van kivágva, a telefon modell gyártójának sablonja alapján. Csak ez a kivágás biztosít teljes kompatibilitást védőkiegészítőinkkel.
A kijelző széleinek különböző marása miatt, a védőfólia/üveg telepítése után enyhe légbuborék jelenhet meg a képernyő körül. Ez természetes helyzet, és magától a képernyőtől függ.

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Kezdje a telepítést a fürdőszobában közvetlenül fürdés után - a vízgőz felszívja az összes port a levegőből, és ez nem fog zavarni a telepítés során.
2) Alaposan tisztítsa meg és zsírtalanítsa a képernyő felületét, majd egy száraz kendővel polírozza fényesre.
3) Tegye a telefon előlapjára a keretet feloldott üveggel.
4) Távolítsa el a keretet a védőfóliával együtt. Szabaduljon meg a légbuborékoktól úgy, hogy a teljes felületet körkörös mozdulatokkal néhány másodpercig lenyomja. Tegye ezt úgy, hogy a ragasztóréteg minél jobban összekapcsolódjon a képernyővel.

A TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100% eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Kivételesen könnyű telepítés a szerelőkeret segítségével
- 9H keménység
- 2.5D élek, amelyek kellemes tapintásúak
- Extra oleofób réteg
- Tökéletes átlátszóság
- Nem befolyásolja az érintési funkciókat
- Méretek: 146x68 mm

A KÉSZLET TARTALMA:
1 x Spigen Glas.TR EZ Fit üveg
1 x Telepítőkészlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett