Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809971229074 Márka: Spigen

Spigen Glas.tR EZ Fit edzett üveg Samsung Galaxy Z Fold 6 - 2 db üvegfólia


Cikkszám: 25262-0 | EAN/Vonalkód: 8809971229074 | Márka: Spigen

Spigen Glas.tR EZ Fit edzett üveg Samsung Galaxy Z Fold 6 - 2 db üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edzett üveg forradalmi telepítési módszerrel - ha eddig rettegtél az edzett üveg használatától, akkor mostantól a problémáid megoldódtak! Az edzett üveget egy tökéletesen a telefon elejéhez illeszkedő szerelőkerettel biztosították, így tökéletesen pozicionálhatod a képernyőre. A gyártó annyira leegyszerűsítette a telepítési módszert, hogy az minden felhasználó számára teljesen intuitív. A Glas.TR EZ Fit egy 0,58 mm vastag bevonat, amelyet a gyártás és megerősítés során 9H keménységűre erősítettek. Ezáltal karcálló még éles tárgyakkal, például kulcsokkal vagy késsel való érintkezés esetén is. Az üveg oleofób és hidrofób réteggel van ellátva, amely megakadályozza az ujjlenyomatok vagy egyéb szennyeződések maradását a képernyőn. Kristálytiszta, tökéletesen visszaadja a megjelenített színeket. Nem befolyásolja az érintésérzékenységet és kivételes simasággal rendelkezik, így az ujj végighúzása a képernyőn valódi élvezetet nyújt. Az üveg különösen a képernyő karcoktól való védelmére szolgál, és minimalizálja a képernyő sérülésének kockázatát egy váratlan esés során.

Nézd meg, milyen egyszerű: https://www.youtube.com/ Watch?v=SqhPSAi-Vjg&ab_channel=FlavourDesign%7CAutoryzowanesklepSpigen
Az üveg/folia kizárólag a kijelző sík részére van kivágva, hangsúlyozott szerkezettel, a telefon adott modelljéhez készült matrica alapján. Csak az ilyen kivágás biztosít teljes kompatibilitást a védő kiegészítőinkkel.
A képernyő éleinek különböző marása miatt védőfólia/üveg felhelyezése után a képernyő körül egy enyhe levegőgyűrű jelenhet meg. Ez természetes jelenség és az adott kijelzőtől függ.

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Kezdd a telepítést a fürdőszobában, közvetlenül fürdés után - a vízpára elnyeli az összes port a levegőből, így az nem zavarja a telepítést.
2) Alaposan tisztítsd meg és zsírtalanítsd a képernyő felületét, majd egy száraz ruhával polírozd fényesre.
3) Helyezd a keretet az üveggel a telefon elejére.
4) Távolítsd el a keretet a védőfóliával együtt. Szabadulj meg a légbuborékoktól, erősen nyomkodva az egészet körkörös mozdulatokkal néhány tucat másodpercig. Tedd ezt azért, hogy a ragasztóréteg a lehető legerősebben tapadjon a képernyőhöz.

TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Kivételesen könnyű telepítés a szerelőkeretnek köszönhetően
- 9H keménység
- 2.5D marású szélek, kellemes tapintás
- További oleofób réteg
- Tökéletes tisztaság
- Nem befolyásolja az érintés működését
- Méretek:

A CSOMAG TARTALMAZI:
2 x Spigen Glas.TR EZ Fit üveg
1 x Telepítő készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett