Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809971233552 Márka: Spigen

Spigen Glas.tR EZ Fit edzett üveg Samsung Galaxy Watch 7 (44 mm) - 2 db üvegfólia


Cikkszám: 25746-0 | EAN/Vonalkód: 8809971233552 | Márka: Spigen

Spigen Glas.tR EZ Fit edzett üveg Samsung Galaxy Watch 7 (44 mm) - 2 db üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edzett üveg forradalmi telepítési módszerrel – ha eddig rettegtél az edzett üveg használatának ezen aspektusától, most megoldódtak a problémáid! Az edzett üveg tökéletesen kivágott szerelőkerettel van ellátva, amelynek köszönhetően tökéletesen a képernyőre pozicionálhatod. A gyártó annyira leegyszerűsítette a telepítési módszert, hogy az teljesen intuitív minden felhasználó számára. A Glas.TR EZ Fit egy 0,58 mm vastag bevonat, amelyet a gyártás és edzés során 9H keménységűvé tettek. Ez ellenállóvá teszi a karcolásokkal szemben még éles tárgyak, például kulcsok vagy kések érintkezése esetén is. Az üveg oleofób és hidrofób réteggel van bevonva, amely megakadályozza az ujjlenyomatok vagy más szennyeződések megjelenését a képernyőn. Kristálytiszta és tökéletesen visszatükrözi a megjelenített színeket. Nem befolyásolja az érintés érzékenységét, és kivételes simasággal rendelkezik, így a képernyőn való ujjcsúsztatás örömtelivé válik. Az üveg különösen arra szolgál, hogy megvédje a képernyőt a karcolásoktól, és minimalizálja a képernyő sérülésének kockázatát egy váratlan esés során.

Tekintsd meg, milyen egyszerű: https://www.youtube.com/ Watch?v=SqhPSAi-Vjg&ab_channel=FlavourDesign%7CAutoryzowanesklepSpigen

Az üveg/fólia kizárólag a kijelző sík részére van kivágva látványosan kiemelt szerkezettel, a készülék gyártója által készített sablon alapján. Csak az ilyen formátumú vágás biztosítja a teljes kompatibilitást védő kiegészítőinkkel.
A kijelző széleinek különböző marása miatt védőfólia/üveg kijelzőre való telepítése után finom légbuborékok jelenhetnek meg a kijelző körül. Ez természetes helyzet, és magától a kijelzőtől függ.

TELEPÍTÉSI UTASÍTÁSOK:
1) Kezdd a telepítést a fürdőszobában közvetlenül a fürdés után - a vízgőz elnyeli az összes port a levegőből, így az nem zavarja a telepítést.
2) Alaposan tisztítsd meg és zsírtalanítsd a képernyő felületét, majd egy száraz ruhával polírozd fényesre.
3) Helyezd az üveggel ellátott keretet az óra elejére.
4) Távolítsd el a keretet a védőfóliával együtt. Szabadulj meg a légbuborékoktól az egész területet körkörös mozdulatokkal erősen nyomva néhány tucat másodpercig. Tedd ezt, hogy a ragasztóréteg a lehető legerősebben rögzüljön a képernyőhöz.

TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Kivételesen könnyű telepítés a szerelőkeretnek köszönhetően
- 9H keménység
- 2,5D marású, tapintásra kellemes élek
- Kiegészítő oleofób réteg
- Tökéletes tisztaság
- Nem befolyásolja az érintés funkcionalitását
- Méretek:

A KÉSZLET TARTALMAZZA:
2 x Spigen Glas.TR EZ Fit üveg
1 x Telepítőkészlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett