Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809971223430 Márka: Spigen

Spigen Glas.tR EZ Fit edzett üveg Samsung Galaxy S24 - 2 db üvegfólia


Cikkszám: 24506-0 | EAN/Vonalkód: 8809971223430 | Márka: Spigen

Spigen Glas.tR EZ Fit edzett üveg Samsung Galaxy S24 - 2 db üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edzett üveg forradalmi telepítési módszerrel - ha rémálmok gyötörtek az edzett üveg használata miatt, most vége a problémáidnak! Az edzett üveget egy, a telefon elejére tökéletesen illeszkedő szerelőkeret védi, így tökéletesen pozicionálhatod a kijelzőn. A gyártó annyira leegyszerűsítette a szerelési módszert, hogy az minden felhasználó számára teljesen intuitív. A Glas.TR EZ Fit egy 0,58 mm vastag bevonat, amelyet a gyártás és keményítés során 9H keménységűvé tettek. Ezáltal ellenáll a karcolásoknak, még éles tárgyakkal, mint kulcsok vagy kések is. Az üveg oleofób és hidrofób réteggel van bevonva, amely megakadályozza az ujjlenyomatok és más szennyeződések megjelenését a kijelzőn. Kristálytiszta és tökéletesen visszaadja a megjelenített színeket. Nem befolyásolja az érintésérzékenységet, és kivételesen sima, így az ujjad mozgatása a kijelzőn élvezetet nyújt. Az üveg kifejezetten úgy lett tervezve, hogy megvédje a kijelzőt a karcolásoktól és minimalizálja a képernyő sérülésének kockázatát egy váratlan esés során. Nézd meg, milyen egyszerű: https://www.youtube.com/ Watch?v=SqhPSAi-Vjg&ab_channel=FlavourDesign%7CAutorycznysklepSpigen Az üvegfólia csak a kijelző sík részére van vágva, amely konvex szerkezetű, az adott telefonmodell gyártója által készített sablon alapján. Csak ilyen fólia/üveg vágás biztosítja a teljes kompatibilitást a védelmi tartozékaikkal.
A különböző élkiképzések miatt a védőfólia/üveg felhelyezése után a kijelző körül finom légbuborék jelenhet meg. Ez természetes helyzet, és a kijelzőtől függ. TELEPÍTÉSI UTASÍTÁSOK:
1) A telepítést közvetlenül fürdés után a fürdőszobában kezdd el - a vízpára elnyeli a levegőben lévő port, így az nem zavarja a telepítést.
2) Alaposan tisztítsd meg és zsírtalanítsd a kijelző felületét, majd egy száraz ruhával polírozd fényesre.
3) Helyezd a szerelőkeretet a fel nem ragasztott üveggel a telefon elejére.
4) Távolítsd el a keretet és a védőfóliát. Szabadulj meg a légbuborékoktól az egész felületet körkörös mozdulatokkal alaposan nyomkodva több tucat másodpercig. Ezt csináld, hogy a ragasztóréteg minél szorosabban kapcsolódjon a kijelzőhöz. TERMÉK JELLEMZŐK:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Rendkívül könnyen telepíthető a szerelőkeretnek köszönhetően
- 9H keménység
- Kellemes tapintású 2.5D élkiképzés
- Extra oleofób réteg
- Tökéletes átláthatóság
- Nem befolyásolja az érintés funkciót
- Méretek: KÉSZLET TARTALMA:
2 x Spigen Glas.TR EZ Fit
1 x Telepítési készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett