Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809811860863 Márka: Spigen

Spigen Aqua Shield A621 vízálló derék táska + lebegő tok - fekete


Cikkszám: 21414-0 | EAN/Vonalkód: 8809811860863 | Márka: Spigen

Spigen Aqua Shield A621 vízálló derék táska + lebegő tok - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

7420 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Spigen Aqua Shield A621 vízálló derék táska + lebegő tok - fekete Ez a készlet minden szabadtéri kaland során hasznos lesz – védelmet nyújt még a legnehezebb körülmények között is. A kajakozástól a tengerpartig, a deréktáska megóvja az összes holmiját, míg a vízálló telefontok lehetővé teszi, hogy élvezze a víz alatti pillanatokat. Ezek segítségével nem kell lemondania a kényelemről vagy biztonságról, függetlenül attól, hol tartózkodik és milyen tevékenységet végez. A Spigen Aqua Shield A621 vízálló táska és tok készlet legfontosabb előnyei:- Teljes védelmet nyújt a személyes tárgyaknak a víz ellen. A három rögzítővel ellátott deréktáska hatékonyan védi a tartalmat a nedvességtől.
- Megvédi a mobil eszközöket víztől és portól legfeljebb 8,2 hüvelykig. A vízálló tok teljes IPX8 védelmet nyújt akár 30 méter mélységig.
- Lehetővé teszi a telefon használatát a víz alatt. Az átlátszó tok ablaka lehetővé teszi az érintőképernyő működését.
- Minimize the risk of losing the device in water . A légpárnás élek miatt a tok lebeg a vízen.
- Kiválóan működik nehéz körülmények között és különféle tevékenységek során. A táska és a tok szilárd konstrukciója tartósságot és megbízhatóságot garantál.
Termék jellemzők:- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban van
- Teljesen IPX8 vízálló és porálló
- Lebeg a vízen
- Precízen kidolgozott
- Akár 30 méter mélységig vízálló
A készlet tartalma:- 1 x Spigen vízálló derék táska
- 1 x Spigen telefontok
Személyes tárgyak védelme a víztől Többé nem kell aggódnia a holmija miatt a vízi kalandok során. A három rögzítővel ellátott Spigen Aqua Shield deréktáska hatékonyan védi a nedvességtől. Legyen szó kajakozásról vagy tengerparti sétáról, minden apróság szárazon és biztonságban marad. Mobil eszközök vízállósága A 8,2 hüvelykig terjedő okostelefonok és más mobil eszközök most akár a legnehezebb körülmények között is biztonságban lehetnek. A Spigen Aqua Shield tok teljes védelmet nyújt a víz és a por ellen, az IPX8 szabványnak megfelelően, akár 30 méter mélységig. Telefon használata a víz alatt Ne mondjon le arról, hogy akár víz alatt is használhassa a telefonját. A Spigen Aqua Shield vízálló tok átlátszó ablaka lehetővé teszi az érintőképernyő működését. Most már készíthet fényképeket, videókat és használhat alkalmazásokat, még a vízben is. A készülék elvesztésének elkerülése Telefonja biztonsága most az Ön kezében van. A Spigen Aqua Shield tok légpárnás élei miatt lebeg a vízen, minimalizálva a készülék elvesztésének kockázatát. Ez egy nagyszerű megoldás, amely növeli a kényelmet és a biztonságot a vízi tevékenységek során. Megbízhatóság nehéz körülmények között A Spigen Aqua Shield táska és tok szilárd konstrukciója minden körülmények között jól működik. Legyen szó kajakozásról, búvárkodásról vagy éppen tengerparti pihenésről, megbízhat ezen termékek tartósságában és megbízhatóságában.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett