Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809811860849 Márka: Spigen

Spigen Aqua Shield A620 vízálló övtáska IPX8 - fekete, 2 db.


Cikkszám: 21413-0 | EAN/Vonalkód: 8809811860849 | Márka: Spigen

Spigen Aqua Shield A620 vízálló övtáska IPX8 - fekete, 2 db.


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Spigen Aqua Shield A620 vízálló övtáska IPX8 - fekete, 2 db.

Megbízható védelmet keres értékes tárgyainak a legextrémebb körülmények között is? A Spigen Aqua Shield A620 vízálló övtáska a tökéletes megoldás minden kalandkedvelő számára. Akár kenuzással, strandolással tölti az időt, akár csak egy kis védelmet szeretne biztosítani tárgyainak, ez a táska nyugalmat biztosít Önnek. Az innovatív megoldásoknak és a legmagasabb minőségű anyagoknak köszönhetően biztos lehet benne, hogy tárgyai védettek lesznek a víz és a por ellen.

A legfontosabb előnyök a Spigen Aqua Shield A620 övtáskánál:
- Véd a víz és a por ellen, így értékei minden körülmények között biztonságban maradnak. A táska IPX8 vízálló és porálló minősítéssel rendelkezik.
- Háromszoros rögzítéssel biztosítja értékei biztonságát. A táska kialakítása három rögzítéssel van ellátva, amelyek maximális biztonságot nyújtanak.
- Igazodik az igényeihez az állítható pántnak köszönhetően. Az öv 56-tól 90 cm-ig állítható, ami lehetővé teszi a tökéletes illeszkedést az alakjához.
- 30 méter mélységig nyújt védelmet. Élvezheti a vízi tevékenységeket anélkül, hogy aggódnia kellene értékei miatt.
- Kivételesen univerzális - különféle tárgyak tárolására alkalmas. A tasakban elférnek mobil eszközök, kulcsok, bankjegyek és még sok más.

A termék jellemzői:
- 100% eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Pontosan elkészítve
- Teljesen IPX8 vízálló és porálló
- Állítható pánt 56-90 cm tartományban
- Vízállóság 30 méterig
- Méretek: 22x15 cm (hasznos rész kb. 20x12 cm)
- Háromszoros, szoros zár
- Fekete szín

A csomag tartalma:
- 2 x Spigen A620 táska

Teljes védelem minden körülmények között
A Spigen Aqua Shield A620 táska biztosítja, hogy minden, amit magával visz, védve lesz a nedvességtől és a portól. Az IPX8 vízállóságnak köszönhetően nem kell aggódnia értékei biztonsága miatt. Ez egy kiváló választás az aktív emberek számára, akik megbízható felszerelésre vágynak nehéz körülmények között.

Háromszoros biztonság háromszoros rögzítéssel
Felmerült már Önben az aggodalom, hogy a táskában lévő dolgok kieshetnek aktivitás közben? A Spigen Aqua Shield A620 megszünteti ezt a problémát a háromszoros záródással, amely maximális védelmet nyújt.

Állítható pánt a tökéletes illeszkedésért
Nem minden táska illik mindenkihez - de a Spigen Aqua Shield A620 igen. A 56-90 cm tartományban állítható pántnak köszönhetően a táskát testhez igazíthatja, biztosítva ezzel a maximális kényelmet. Akár a csípőjén, akár a vállán hordja, mindig tökéletesen illeszkedik.

Tökéletes vízi kalandokhoz
Szereti a vizet? Ez a táska Önnek készült. A 30 méterig terjedő vízállóság lehetővé teszi, hogy bármilyen vízi kalandra magával vigye - az úszástól a kenuzáson át a búvárkodásig. Nem kell aggódnia értékei miatt, élvezheti a vízen töltött minden pillanatot.

Univerzális és tágas
Nem számít, mit szeretne tárolni - a Spigen Aqua Shield A620 táska elég univerzális ahhoz, hogy mindent befogadjon. A mobil eszközöktől kezdve a kulcsokon át a bankjegyekig - minden biztonságban és a helyén lesz. Ez a tökéletes megoldás minden napra és minden helyzetre.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett