Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809811860856 Márka: Spigen

Spigen Aqua Shield A620 vízálló csípőtáska IPX8 - fekete


Cikkszám: 21383-0 | EAN/Vonalkód: 8809811860856 | Márka: Spigen

Spigen Aqua Shield A620 vízálló csípőtáska IPX8 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Spigen Aqua Shield A620 vízálló csípőtáska IPX8 - fekete

Megbízható védelmet keresel értékes tárgyaid számára, amely a legextrémebb körülmények között is működik? A Spigen Aqua Shield A620 vízálló csípőtáska a tökéletes megoldás minden kalandvágyó számára. Legyen szó evezésről, strandolásról vagy csak a holmijaid védelméről, ez a táska megbízható védelmet nyújt. Az innovatív megoldásoknak és a legmagasabb minőségű anyagoknak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy tárgyaid védve lesznek a víz és a por ellen.

A Spigen Aqua Shield A620 csípőtáska legfontosabb előnyei:
- Védi a víz és por ellen, így tárgyaid minden körülmények között biztonságban lesznek. A táska IPX8 vízálló és porálló minősítéssel rendelkezik.
- Hármas rögzítésének köszönhetően maximális biztonságot nyújt. A táska kialakítása három rögzítéssel van ellátva, amelyek garantálják a maximális biztonságot.
- Az állítható pánt révén igazodik az igényeidhez. A pánt 56-tól 90 cm-ig állítható, ezáltal tökéletesen igazodik az alakhoz.
- Akár 30 méteres mélységig védelmet nyújt. Élvezheted a vízi tevékenységeket anélkül, hogy aggódnál a tárgyaid miatt.
- Rendkívül univerzális - különféle tárgyakat tárolhatsz benne. A táska alkalmas mobil eszközök, kulcsok, bankjegyek és sok más tárolására.

Termék jellemzői:
- 100% eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Pontosan készült
- Teljesen IPX8 vízálló és porálló
- Állítható pánt 56-90cm tartományban
- Vízálló akár 30 méteres mélységig
- Méretei 22x15cm (hasznos rész kb. 20x12cm)
- Hármas, szoros csat
- Fekete szín

A készlet tartalma:
- 1 x Spigen A620 táska

Teljes védelem minden körülmények között

A Spigen Aqua Shield A620 táska gondoskodik arról, hogy mindened, amit magaddal viszel, védve legyen a nedvességtől és a portól. Az IPX8 vízállóságának köszönhetően nem kell aggódnod a tárgyaid biztonsága miatt. Ez kiváló választás aktív emberek számára, akik megbízható felszerelést igényelnek nehéz körülmények között.

Hármas biztonság hármas záródással

Megfordult a fejedben az aggodalom, hogy a táskában lévő dolgok kieshetnek aktivitás közben? A Spigen Aqua Shield A620 megszünteti ezt a problémát a hármas záródással, amely maximális védelmet nyújt.

Állítható pánt a tökéletes illeszkedés érdekében

Nem minden táska illik mindenkinek - de a Spigen Aqua Shield A620 igen. Az állítható pántnak köszönhetően, amely 56-90 cm között állítható, a táskát könnyedén a testedhez igazíthatod, biztosítva ezzel a maximális kényelmet. Legyen szó csípőre vagy vállra viselésről, mindig tökéletesen fog illeszkedni.

Tökéletes vízi kalandokhoz

Szereted a vizet? Ez a táska neked készült. A 30 méteres vízállóságnak köszönhetően bármilyen vízi kalandra magaddal viheted - legyen az úszás, evezés vagy búvárkodás. Nem kell aggódnod a tárgyaid miatt, élvezheted minden pillanatot a vízben.

Univerzális és tágas

Nem számít, mit szeretnél tárolni - a Spigen Aqua Shield A620 táska elég univerzális ahhoz, hogy mindent elférjen benne. Mobil eszközöktől kezdve a kulcsokon át a bankjegyekig - minden biztonságban és a helyén lesz. Ez a tökéletes megoldás minden napra és minden helyzetre.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett