Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809811860764 Márka: Spigen

Spigen Aqua Shield A601 tok vízálló IPX8 - fekete 2 db


Cikkszám: 21371-0 | EAN/Vonalkód: 8809811860764 | Márka: Spigen

Spigen Aqua Shield A601 tok vízálló IPX8 - fekete 2 db


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Spigen Aqua Shield A601 tok vízálló IPX8 - fekete 2 db

Ha azt gondolnád, hogy a vízálló tok csak egy kütyü, a Spigen Aqua Shield A601 megváltoztatja a véleményed. Nemcsak megvédi a telefonodat a víztől, de lehetővé teszi a készülék összes funkciójának kihasználását víz alatt is! Ennek köszönhetően lenyűgöző fotókat és videókat készíthetsz merülés közben anélkül, hogy aggódnod kellene a készüléked sérülése miatt. A Spigen Aqua Shield A601 egy olyan tok, amely minden vízi kalandot még izgalmasabbá és biztonságosabbá tesz.

A Spigen Aqua Shield A601 tok legfontosabb előnyei:
- Teljes védelmet biztosít víz és por ellen IPX8 szinten. A tok kialakítása lehetővé teszi az akár 30 méter mély merülést is.
- Szabad felhasználást biztosít az érintőképernyőhöz. A tok anyaga nem korlátozza a kijelző érzékenységét.
- Univerzális és a legtöbb 8,2 hüvelykig terjedő eszközökhöz illeszkedik. Tökéletes maximum 6,9 hüvelykes kijelzővel rendelkező telefonokhoz.
- Extrém körülményeknek is ellenáll szilárd szerkezetének köszönhetően. Biztosítja az eszköz védelmét még merülés közben is.
- Könnyű és vékony, ami biztosítja a kényelmes használatot. Nem ad felesleges súlyt vagy méretet a készülékhez.

Termék tulajdonságai:
- 100%-ban eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Teljesen vízálló és porálló IPX8 szinten
- Precízen elkészítve
- Vízállóság akár 30 méter mélységig
- Fekete színű

A készlet tartalma:
- 2 x Spigen A601 tok
- 1 x Nyakpánt

Teljes védelem víz és por ellen
A Spigen Aqua Shield A601 valódi bajnok a víz és por elleni védelemben. Az IPX8 tanúsítványnak köszönhetően akár 30 méter mélyen is merítheted a telefont, így tökéletes búvárkodáshoz vagy egyéb vízi kalandokhoz. A tok szerkezete teljes tömítettségre lett tervezve, hogy minden körülmények között biztonságban tartsa a telefonodat.

Szabad használat az érintőképernyőhöz
A Spigen Aqua Shield A601 egyik legnagyobb előnye a lehetőség, hogy az érintőképernyőt akár akkor is használhatod, amikor a telefon a tokban van. Ez rendkívül kényelmes megoldás, amely lehetővé teszi a fotók készítését, videók rögzítését és alkalmazások használatát víz alatt is. A tok anyagainak vékonysága és pontossága garantálja, hogy nem befolyásolja a kijelző érzékenységét.

Univerzális illeszkedés
A Spigen Aqua Shield A601 kompatibilis a legtöbb 8,2 hüvelykig terjedő mobil eszközzel, így rendkívül univerzális megoldás. Akár 6,9 hüvelykes kijelzővel rendelkező telefonokhoz is illeszkedik, így számos eszközmodellel használható.

Extrém tartósság
A Spigen Aqua Shield A601 tokot extrém körülményekre tervezték. Ideális megoldás azoknak, akik aktív életmódot folytatnak és megbízható védelmet igényelnek készülékük számára.

Könnyűség és kényelmes használat
Annak ellenére, hogy tartós, a Spigen Aqua Shield A601 meglepően könnyű és vékony. Nem ad felesleges súlyt vagy térfogatot a készülékhez, ami biztosítja a kényelmes használatot. Könnyen hordhatod a telefonodat a zsebedben vagy a táskádban anélkül, hogy plusz terhet jelentene.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett