Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809896753111 Márka: Spigen

Spigen ALM Glas.tR edzett üveg Samsung Galaxy S23 FE - 2 db üvegfólia


Cikkszám: 24229-0 | EAN/Vonalkód: 8809896753111 | Márka: Spigen

Spigen ALM Glas.tR edzett üveg Samsung Galaxy S23 FE - 2 db üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edzett üveg forradalmi telepítési módszerrel - ha eddig rettegve gondoltál az edzett üveg használatára, problémáid most megoldódtak! A Spigen „AlignMaster” sorozatának edzett üvege egy tökéletesen a telefon elejéhez illeszkedő szerelőkerettel van védve, amely lehetővé teszi, hogy a kijelzőre tökéletesen illeszd. A gyártó olyan szintre egyszerűsítette a szerelési módszert, hogy az minden felhasználó számára teljesen intuitív. A Glas.TR AlignMaster egy vékony bevonat, amelyet az előállítási és keményítési folyamat során 9H keménységűre edzettek.
Ez ellenállóvá teszi a karcolásokkal szemben, még éles tárgyakkal, például kulcsokkal vagy késekkel való érintkezés esetén is.
Az üveget oleofób és hidrofób réteg borítja, amely megakadályozza az ujjlenyomatok vagy más szennyeződések kijelzőn való megmaradását.
Kristálytiszta és tökéletesen visszaadja a megjelenített színeket.
Emellett nem befolyásolja az érintésérzékenységet és rendkívül sima, így az ujjad mozgatása a kijelzőn élvezetessé válik. Az üveg kifejezetten arra lett tervezve, hogy megvédje a kijelzőt a karcolásoktól, és minimálisra csökkentse a kijelző sérülésének kockázatát váratlan esés esetén. Telepítési útmutató:
https://www.youtube.com/ Watch?v=1Au-ERS_sXo&ab_channel=FlavourDesign Az üveg/fólia csak a kijelző sík részére van vágva, amely domború szerkezettel rendelkezik, a gyártó által készített sablon alapján. Csak ilyen vágás garantálja a teljes kompatibilitást védő kiegészítőinkkel.
A kijelző széleinek különböző marási eljárásai miatt a védőfólia/üveg felhelyezése után a kijelző körül finom légbuborék képződhet. Ez természetes jelenség, és magától a kijelzőtől függ. TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Kezdd a telepítést a fürdőszobában, közvetlenül fürdés után - a vízgőz elnyeli a levegőben lévő port, így az nem zavarja a telepítést.
2) Alaposan tisztítsd és zsírtalanítsd a kijelző felületét, majd száraz ruhával polírozd fényesre.
3) Helyezd a keretet a kijelző elé az üveg nélkül.
4) Távolítsd el a keretet és a védőfóliát. Szabadulj meg a légbuborékoktól az egész felület körkörös mozgatásával néhány tucat másodpercig. Tedd ezt, hogy az ragasztóréteg a lehető legszorosabban összekapcsolódjon a kijelzővel. TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100% eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Rendkívül könnyen telepíthető a szerelőkeretnek köszönhetően
- 9H keménység
- 2,5D marott, érintésre kellemes szélek
- Kiegészítő oleofób réteg
- Tökéletes átlátszóság
- Nem befolyásolja az érintés funkcióját
- Méretek: 153x71mm A KÉSZLET TARTALMAZZA:
2 x Spigen Glas.TR AlignMaster üveg
1 x Telepítési készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett