Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809971222754 Márka: Spigen

Spigen ALM Glas.tR edzett üveg Google Pixel 8-hoz - 2 db, üvegfólia


Cikkszám: 24812-0 | EAN/Vonalkód: 8809971222754 | Márka: Spigen

Spigen ALM Glas.tR edzett üveg Google Pixel 8-hoz - 2 db, üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

7000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edzett üveg egy forradalmi telepítési módszerrel - ha eddig rettegtél az edzett üveg használatától, a problémáid most megoldódnak! A Spigen "AlignMaster" sorozatából származó edzett üveg egy tökéletesen a telefon elejéhez vágott szerelőkerettel van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy tökéletesen pozicionáld a képernyőn. A gyártó annyira leegyszerűsítette a szerelési módszert, hogy az minden felhasználó számára teljesen intuitív. A Glas.TR AlignMaster egy vékony bevonat, amely a gyártási és keményítési folyamat során 9H-ra keményedett.

Ez ellenállóvá teszi a karcolásokkal szemben, még éles tárgyakkal, például kulcsokkal vagy késekkel való érintkezés esetén is.

Az üveg oleofób és hidrofób réteggel van bevonva, amely megakadályozza az ujjlenyomatok vagy más szennyeződések képernyőn hagyását.

Kristálytiszta és tökéletesen tükrözi a megjelenített színeket.

Nem befolyásolja az érintésérzékenységet, és rendkívül sima, így az ujjad mozgatása a képernyőn kellemes élmény. Az üveg kifejezetten a képernyő karcolások elleni védelmére szolgál, és minimálisra csökkenti a képernyő sérülésének esélyét váratlan esés során. Nézd meg, hogyan kell telepíteni: https://www.youtube.com/ Watch?v=1Au-ERS_sXo&ab_channel=FlavourDesign

Az üvegfólia csak a kijelző sík részére van vágva, amely domború szerkezetű, a telefon adott modelljének gyártója által előkészített sablon alapján. Csak az ilyen fólia/üveg vágás biztosítja a teljes kompatibilitást a védelmi tartozékokkal.

A kijelző széleinek különböző marása miatt, a védőfólia/üveg felhelyezése után a képernyő körül enyhe légbuborék gyűrű jelenhet meg. Ez természetes jelenség, és maga a kijelző okozza. TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:

1) Kezdje a telepítést a fürdőszobában közvetlenül a fürdés után - a vízgőz elnyeli a légköri port, így az nem zavarja a telepítést.

2) Alaposan tisztítsa meg és zsírtalanítsa a képernyő felületét, majd száraz ruhával polírozza fényesre.

3) Helyezze a keretet a bontatlan üveggel a telefon elejére.

4) Távolítsa el a keretet és a védőfóliát. Távolítsa el a légbuborékokat az egész felületet körkörös mozdulatokkal néhány tucat másodpercig nyomva. Tegye ezt azért, hogy a ragasztóréteg a lehető legszorosabban tapadjon a képernyőhöz. TERMÉK JELLEMZŐK:

- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Rendkívül könnyen telepíthető a szerelőkeretnek köszönhetően
- 9H keménység
- 2.5D marott élek, amelyek kellemes tapintásúak
- További oleofób réteg
- Tökéletes átlátszóság
- Nem befolyásolja az érintési funkciónapok működését
- Méretek: 144x65mm A KÉSZLET TARTALMAZ:
2 x Spigen Glas.TR AlignMaster Üvegfólia
1 x Telepítőkészlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett