Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809811861747 Márka: Spigen

SPIGEN AlignMaster Galaxy M53 5G Üvegfólia - Fekete


Cikkszám: 21078-0 | EAN/Vonalkód: 8809811861747 | Márka: Spigen

SPIGEN AlignMaster Galaxy M53 5G Üvegfólia - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6580 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edzett üveg forradalmi telepítési módszerrel - ha eddig féltél az edzett üveg felhelyezésétől, most megoldódik minden problémád! A Spigen AlignMaster sorozatból származó edzett üveg pontosan a telefon előlapjához illesztett kerettel rendelkezik, aminek köszönhetően tökéletesen pozicionálhatod a képernyőre. A gyártó annyira egyszerűvé tette a telepítési módot, hogy teljesen intuitív minden felhasználó számára.
Az AlignMaster üveg tökéletesen illeszkedik a tokos kijelzőhöz is. A Full Cover, más néven Case Friendly azt jelenti, hogy az üveg úgy van kivágva, hogy a tok ne akaszthassa le, amitől véletlenül sem válik le az üveg.
Az 0,3 mm vastagságú edzett üveg 9H keménységgel rendelkezik, ami majdnem a maximális karcállósági fokozat, amit el lehet érni.
Az oleofób réteg megakadályozza az ujjlenyomatok és egyéb szennyeződések túlzott felgyülemlését, valamint véd a további karcok ellen.
A minimalista design precíz kivágásokkal és kristálytiszta átlátszósággal biztosít hihetetlen immersziót az eszközzel, így könnyen elfelejtheted, hogy van egy üveg, amely extra védelmet nyújt.
Az üveg a lehető legszélesebb Case Friendly kivágóval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a piacon lévő legtöbb tokkal és minden Spigen tokkal kompatibilis lesz.
A kijelzők különböző szélcsiszolása miatt a védőfólia/üveg telepítésekor a képernyő körül enyhe légyűrű képződhet. Ez természetes jelenség és függ a kijelző típusától.

INSTRUKCIÓK TELEPÍTÉSHEZ:
1) Kezdje a telepítést a fürdőszobában, közvetlenül fürdés után – a vízgőz megköti a levegőben lévő összes port, és nem fog zavarni a felhelyezésben.
2) Tisztítsa meg és zsírtalanítsa alaposan a képernyő felületét, majd egy száraz kendő segítségével polírozza fényesre.
3) Helyezze fel az előlapra a pozicionáló keretet.
4) Ragassza fel az üveget és távolítsa el a légbuborékokat, alaposan nyomja rá kis körkörös mozdulatokkal néhány másodpercig. Csinálja ezt úgy, hogy a ragasztóréteg minél jobban összekapcsolódjon a kijelzővel.

TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- 9H keménység
- 2.5D csiszolt élek kellemes tapintással
- Extra oleofób réteg
- Tökéletes átlátszóság
- Nem befolyásolja az érintés érzékenységét
- Méretek: 159 x 72 mm

A CSOMAG TARTALMA:
1 db Spigen Glass FC AlignMaster Üvegfólia
1 db Telepítési készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett