Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6923520286638 Márka: Edifier

Speaker Edifier D32 (barna)


Cikkszám: D32 brown | EAN/Vonalkód: 6923520286638 | Márka: Edifier

Speaker Edifier D32 (barna)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

89200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Szeretnéd a zenei élményed egy magasabb szintre emelni? Az Edifier D32 hangszóróval ez lehetséges! A 60 W összteljesítménnyel kiváló hangminőséget nyújt. További előnye, hogy többféle módon is csatlakozhatsz hozzá - Bluetooth, AirPlay 2 vagy AUX bemenet segítségével. Akár 12 órás üzemidőt biztosít, így ideális választás bulikhoz vagy kirándulásokhoz. Fedezd fel, mivel lephet még meg az Edifier hangszóró!

Kiváló hangminőség
Az Edifier D32 egy vezeték nélküli hangszóró, amely magas hangminőséget biztosít. 30 W+15 W x 2 (RMS) összteljesítményt kínál, és dual 1 hüvelykes magassugárzókkal és 4 hüvelykes középsugárzókkal rendelkezik, így tiszta és éles hangot nyújt. A teljes digitális jelfeldolgozás, a kétutas aktív keresztváltó és a dinamikus tartományvezérlés garantálja a pontos hangvisszaadást. Emellett a kettős basszus reflexcsatornák erőteljes és mély basszust biztosítanak, hangsúlyozva minden hangjegyet. A masszív 12 mm vastag MDF burkolat csökkenti a torzítást és a rezonanciát, biztosítva a hang tisztaságát még nagyobb hangerőnél is.

Magas felbontású hangátvitel
Az Edifier D32 hangszóró magasfokú vezeték nélküli hanglejátszást biztosít, lehetővé téve különböző platformok és eszközök használatát. Többféle módon csatlakozhatsz hozzá, például Bluetooth 5.3, AirPlay 2, USB-C vagy AUX segítségével. Emellett az Edifier hangszóró kompatibilis olyan kodekekkel, mint az SBC, AAC, LDAC - Bluetooth esetén, illetve az AAC, ALAC - AirPlay2 esetén. Ennek eredményeként a D32 rugalmasságot és magas hangminőséget kínál, függetlenül a használt platformtól vagy eszköztől. Továbbá, a Hi-Res Audio Wireless és a Hi-Res Audio tanúsítvánnyal a Edifier D32 hangszóró kiváló választás mindenkinek, aki értékeli a magas minőségű hangot és az igényes dizájnt.

Jobb zenei élményért
Az Edifier D32 hangszóró a még jobb zenei élmény érdekében lehetőséget biztosít egy vagy több hangszóró összerendezésére egy többhelyiséges zenei rendszerbe. Ezzel a funkcióval kiterjesztheted a hangzást az egész otthonodra egy még lenyűgözőbb zenei élmény érdekében bármelyik helyiségben. Ez a rendszer lehetővé teszi a hang szinkronizálását a különböző hangszórók között, biztosítva az egységes hangzást és a teljes belemerülést a kedvenc zenéidbe bárhol is legyenek. Ez teszi az Edifier D32 hordozható hangszórót az ideális megoldássá azon zene szerelmeseinek, akik nagyszerű hangot akarnak élvezni az egész otthonukban.

Hosszú üzemidő
Az Edifier D32 ideális megoldás azoknak, akik hosszú távú zenei élményt keresnek gyakori töltés nélkül. Beépített 5200 mAh akkumulátorral rendelkezik, amely rendkívül hosszú üzemidőt biztosít. Képes 12 órán át működni 80%-os hangerőnél külső áramforrás nélkül, így a felhasználók egész nap élvezhetik kedvenc zenéiket megszakítás nélkül. Ez ideális utazáshoz, szabadtéri eseményekhez vagy hosszú napokra a strandon. Az Edifier D32 hordozható hangszóró garantálja a hosszú távú és kielégítő zenei élményt.

Könnyű használat
Az Edifier D32 hangszóró kényelmet és egyszerű használatot biztosít egy sor okos funkcióval. A hátsó panelen elrejtett fogantyúval a hangszóró könnyen hordozható, lehetővé téve, hogy bárhová magaddal vidd. Az előlapján található harmonika billentyűzet megkönnyíti a vezérlést, gyors hozzáférést biztosítva a különböző funkciókhoz és hangbeállításokhoz. Emellett a hangszóró kompatibilis az EDIFIER ConneX mobilalkalmazással, amely további funkciókat és személyre szabott beállításokat biztosít, még kényelmesebbé és rugalmasabbá téve a készülék használatát. Ezek a fejlesztések teszik az Edifier D32-t könnyen használhatóvá mindenki számára, aki értékeli a kényelmet és a funkcionalitást.

A csomag tartalma:
- Edifier D32 hangszóró
- Hálózati kábel
- USB-C - USB-C audiokábel
- 3.5mm-3.5mm kábel
- Felhasználói kézikönyv
- Biztonsági kártya

Gyártó: Edifier
Modell: D32
Szín: Barna
Teljesítmény: RMS 15 W x 2, 30 W
Hangszórók: Középsugárzó: 4"; Magassugárzó: 1"
Frekvencia átvitel: 52 - 40 kHz
Jel-zaj viszony (SNR): 85 dB (A)
Bemeneti portok: USB-C, AUX
Vezeték nélküli kapcsolat: Bluetooth, WiFi (Apple AirPlay)
Bluetooth verzió: 5.3
Audio kodekek: SBC, AAC, LDAC, ALAC (csak AirPlay módban)
Bemeneti érzékenység: AUX: 450 ± 50 mV; USB: 400 ± 50 mFFS; Bluetooth: 400 ± 50 mFFs
Méret: 250 × 162 × 180.5 mm
Súly: 3.04 kg

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett