Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941213661814 Márka: Soundpeats

Soundpeats TrueFree2 fülhallgató (fekete)


Cikkszám: TrueFree2 | EAN/Vonalkód: 6941213661814 | Márka: Soundpeats

Soundpeats TrueFree2 fülhallgató (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Értékeled a nagyszerű hangminőséget és a kényelmet? A Soundpeats TrueFree2 vezeték nélküli fülhallgatók tökéletesek számodra! A 6 mm-es meghajtók kristálytiszta hangzást biztosítanak, és a Bluetooth 5.0 kapcsolat révén megbízható jelátvitelt élvezhetsz. A tartós akkumulátorok és a mellékelt töltőtok akár 20 órás üzemidőt is biztosítanak. A fülhallgatók rendkívül kényelmesek és IPX7 vízállóak is.

Lenyűgöző hangzás
Fedezd fel kedvenc dalaidat még jobb minőségben! A 6 milliméteres meghajtóknak köszönhetően a fülhallgatók tiszta, részletgazdag, Hi-Fi szintű természetes hangot nyújtanak. Ez azt jelenti, hogy a zenehallgatás vagy a podcastok hallgatása még élvezetesebbé válik! A szeretett dalaid még soha nem szóltak jobban.

Bluetooth 5.0
Felejtsd el a késéseket, a gyenge jelet és az egyéb csatlakozási problémákat. A Bluetooth 5.0 gyors és stabil átvitelt biztosít, így megszakítás nélkül hallgathatod kedvenc dalaidat. Mindkét fülhallgató önállóan csatlakozik a készülékhez, lehetővé téve, hogy kényelmesen használd őket különböző konfigurációkban – csak bal, csak jobb, vagy mindkettő egyszerre. Továbbá, a TrueFree2 azonnal csatlakozik a telefonodhoz, amint kiveszed őket a tokból.

Kényelmes használat
A Soundpeats minden szükséges dolgot mindig kéznél tart. A fülhallgatók dedikált gombokkal rendelkeznek, amelyek könnyű hozzáférést biztosítanak több hasznos funkcióhoz – így nem kell minden alkalommal a telefonodhoz nyúlnod! Csak nyomd meg a gombot például egy hívás fogadásához, a lejátszás szüneteltetéséhez, vagy akár a hangasszisztens aktiválásához.

Kényelem
A fülhallgatók ergonomikus formájúak és speciálisan kialakított fülillesztékekkel vannak ellátva, így tökéletesen illeszkednek a füledbe és nem esnek ki, még akkor sem, ha sokat mozogsz. Emellett rendkívül könnyűek és kényelmesek. Az IPX7 vízállóság miatt edzés közben is nyugodtan használhatod őket, és az esőben sem kell kivenni őket a füledből.

Akár 20 óra zene
Élvezd kedvenc dalaidat olyan hosszan, ameddig csak szeretnéd. A fülhallgatók (a töltőtokkal együtt) akár 20 órán át tartanak. Készenléti módban az eszközök akár 120 órát is kibírnak! Így biztos lehetsz benne, hogy nem mondanak csütörtököt, amikor a legkevésbé számítasz rá. A tok töltéséhez csatlakoztasd egy áramforráshoz a mellékelt USB-C kábellel.

A készlet tartalma
- Fülhallgatók
- Töltőkábel (USB-C)
- Töltőtok
- Cserélhető fülillesztékek (3 pár)
- Felhasználói kézikönyv

Márka
Soundpeats

Modell
TrueFree2

Meghajtó
6 mm

Bluetooth verzió
5.0

Vízállóság
IPX7

A töltőtok akkumulátor kapacitása
380mAh

A fülhallgatók akkumulátor kapacitása
43mAh

Töltési idő
Kb. 1.5 óra

Töltőport
USB-C

Készenléti idő
Akár 120 óra

Lejátszási idő
Akár 4.5 óra

Lejátszási idő (tokkal)
Akár 20 óra

Szín
Fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett