Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941213623737 Márka: Soundpeats

Soundpeats Runfree Lite2 fülhallgató (fekete)


Cikkszám: Runfree lite2 black | EAN/Vonalkód: 6941213623737 | Márka: Soundpeats

Soundpeats Runfree Lite2 fülhallgató (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ha aktív életmódot folytatsz és olyan fülhallgatót keresel, amely jól teljesít edzések és egyéb tevékenységek során, fontold meg a Soundpeats Runfree Lite2-t! A 16,2 mm-es hangszórók fantasztikus hangminőséget biztosítanak, és a hatékony akkumulátor akár 15 órányi lejátszási időt garantál. Emellett a Bluetooth 5.3 megbízható vezeték nélküli átvitelről gondoskodik, a 2 beépített mikrofon pedig lehetővé teszi a kéz nélküli telefonhívásokat. A fülhallgatók nagyon könnyűek (mindössze 26g) és kényelmesek.

Prémium hangminőség
A fülhallgatók 16,2 mm-es hangszórókkal vannak felszerelve és irányított hangtechnológiát alkalmaznak, így fantasztikus zenei élményt nyújtanak. Kivételes részletgazdagság, kitűnő harmónia és tiszta hangzás – mindez lehetővé teszi, hogy újra felfedezd kedvenc dalaidat!

Megbízható kapcsolat
Felejtsd el a kapcsolatproblémákat. A modern Bluetooth 5.3 technológia gyors és stabil vezeték nélküli átvitelről gondoskodik – nincs több késés és megszakítás. A fülhallgatókat egyszerre két eszközzel is párosíthatod, például egy okostelefonnal és egy laptoppal.

Dedikált alkalmazás
Érdekelnek további funkciók? Töltsd le a PeatsAudio alkalmazást, amely elérhető a Google Play-en és az App Store-ban! Ezzel kényelmesen állíthatod be a fülhallgatók beállításait és kezelheted a két eszközzel történő párosítást is, többek között.

Akár 15 óra zenelejátszás
Maratonra edzel? Vagy talán egy egész napos biciklitúrát tervezel? Ne aggódj, hogy a fülhallgató túl gyorsan lemerül! A Soundpeats Runfree Lite2 hosszú, akár 15 órás akkumulátor-élettartamával tűnik ki, így kedvenc dalaid egész nap veled lehetnek.

Kiváló hívásokhoz
Egy biciklitúra alatt kell telefonhívást fogadnod? Vagy esetleg egy edzésről hazafelé menet a buszon hív valaki? Nem probléma – a Runfree Lite2 fülhallgatók 2 mikrofonnal vannak ellátva, amelyek zajcsökkentő technológiát támogatnak, így tiszta, kellemes hangzást biztosítanak. Nem kell aggódnod, hogy beszélgetőtársad nem hallana!

Különleges kényelem
A fülhallgatók mindössze 26g súlyúak – nem is fogod érezni, hogy rajtad vannak. Ergonomikus kialakításuk rendkívül kényelmessé teszi őket. Ráadásul gondosan tervezett konstrukciójuk lehetővé teszi a zenehallgatást anélkül, hogy elveszítenéd kapcsolatod a környezeteddel – ez a megoldás biztosítja a biztonságodat futás vagy kerékpározás közben!

A csomag tartalma

-Fülhallgatók

-Töltőkábel (USB-A -> USB-C)

-Felhasználói kézikönyv

Gyártó: Soundpeats

Modell: Runfree Lite2

Szín: Fekete

Hangszóró: 16,2 mm

Bluetooth Verzió: 5.3

Mikrofonok száma: 2

Akkumulátor élettartam: kb. 15 óra

Töltőport: USB-C

Alkalmazás: PeatsAudio

Súly: 26g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett