Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941213610355 Márka: Soundpeats

Soundpeats RunFree Lite Bluetooth fülhallgató (fekete)


Cikkszám: RunFree Lite | EAN/Vonalkód: 6941213610355 | Márka: Soundpeats

Soundpeats RunFree Lite Bluetooth fülhallgató (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Soundpeats RunFree Lite fejhallgató (fekete)

Ön egy fizikailag aktív személy? Szüksége van megbízható fülhallgatóra, amely minden helyzetben működik? A Soundpeats RunFree Lite fejhallgató tökéletes lesz Önnek! Különleges kialakításuknak köszönhetően, a fejpánt a feje hátsó részén fut, így használatuk kényelmesebb lesz. Ezen kívül felejthetetlen hangélményt garantálnak, és az IPX4 vízállóság révén nem ijednek meg egy kis fröccsenéstől! Ráadásul a Bluetooth 5.3 technológiát használják, így a jeltovábbítás megbízható, és nem kell aggódnia az interferenciák miatt. A Soundpeats segítségével újra felfedezheti kedvenc dalait!

Kiváló hangminőség
A RunFree Lite kiváló hangminőséggel lep meg, mivel 16,2 mm-es meghajtóval és szabadalmaztatott basszusnövelő technológiával van felszerelve. Ennek eredményeként kedvenc dalai még nagyobb erővel ragadnak magukkal! Ráadásul speciális irányított átviteli technológiát is használnak. Mostantól zenét játszhat anélkül, hogy a mellette ülő személy hallaná, mit hallgat.

Használati kényelem
A Soundpeats fejhallgatók páratlan kényelmet is garantálnak. Egy fülhallgató mindössze 28 g-ot nyom, ami azt jelenti, hogy nem terheli meg füleit. A RunFree Lite-t különösen fizikailag aktív emberek számára tervezték, így a fejhallgatókat összekötő fejpánt a fej hátsó részén található a nagyobb kényelem érdekében. Ráadásul a nyitott fül kialakítás révén tudatos maradhat a környezetéről, miközben élvezi zenéjét.

Könnyű vezérlés
A fülhallgatók érintőpaneljei megkönnyítik a vezérlést. Segítségükkel hívásokat fogadhat, szüneteltetheti vagy folytathatja a zenelejátszást. És ez még nem minden! Mától kezdve nem kell minden alkalommal a telefonjához nyúlnia.

Vezeték nélküli kapcsolat
A RunFree Lite fejhallgatók a Bluetooth 5.3 technológiát használják, hogy gyors és stabilabb kapcsolatot biztosítsanak alacsonyabb energiafogyasztással. Ráadásul a Multi-Point Connection funkció lehetővé teszi, hogy egyszerre 2 eszközzel párosítsa őket! Így könnyen válthat közöttük, és szabadon fogadhat bejövő hívásokat filmnézés közben a számítógépén.

Hosszú működési idő
Ami megkülönbözteti a Soundpeats fejhallgatókat, az a hosszú működési idő. 130 mAh-s akkumulátorral vannak felszerelve, így akár 17 órán keresztül hallgathatja kedvenc dallamait! Ne aggódjon azonban, amikor kifogy az energia, hiszen a mellékelt USB-C kábellel mindössze 1,6 óra alatt újra feltöltheti őket!

Tökéletes illeszkedés és biztonság
A Soundpeats eszköz gondosan tervezett. Fejpántja bőrbarát folyékony szilikonból készült, így kényelmes lesz különféle sportok során. Ráadásul a fejhallgatók IPX4 vízállósággal is rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy nem ijednek meg a verejtéktől vagy enyhe esőtől. Nincs többé szükség arra, hogy lemondjon a futásról vagy túrázásról kedvezőtlen időjárási körülmények között!

A csomag tartalma:

-RunFree Lite fejhallgató

-Type-C töltőkábel

-felhasználói kézikönyv


Gyártó
Soundpeats

Modell
RunFree Lite

Szín
Fekete

Bluetooth verzió
5.3

Támogatott profilok
A2DP/AVCTP/AVDTP/AVRCP/HFP/HID

Támogatott Bluetooth kodekek
SBC, AAC

Akkumulátor kapacitása
130 mAh

Üzemidő
kb. 17 óra

Töltési idő
kb. 1,6 óra

Töltési port
Type-C

Egyetlen fülhallgató súlya
kb. 28 g

Vízállóság
IPX4

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett