Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941213610737 Márka: Soundpeats

Soundpeats Opera05 vezeték nélküli fülhallgató (fekete)


Cikkszám: Opera05 | EAN/Vonalkód: 6941213610737 | Márka: Soundpeats

Soundpeats Opera05 vezeték nélküli fülhallgató (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

32800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Merülj el a zene világában a Soundpeats Opera05 fülhallgatókkal. Ezek a fülhallgatók lehetővé teszik, hogy meghallj olyan részleteket, amelyeket eddig nehezen érzékeltél a dalokban, és élvezd a kiváló minőségű hangzást. A 12 mm-es dinamikus meghajtók és a kettős armature meghajtók Hi-Res szintű hangzást biztosítanak. A kettős ENC zajszűrő mikrofonok lehetővé teszik a zavartalan telefonbeszélgetéseket, míg a Bluetooth 5.3 stabil kapcsolatot és alacsonyabb energiafogyasztást biztosít. Ezen felül az érintőpanelek megkönnyítik a használatot, és egy fényjelző mutatja a töltőtok akkumulátorának szintjét. Elegáns fekete és arany dizájnjukkal igazán figyelemfelkeltőek.

Sztereó hangzás
A headphones kiváló minőségű sztereó hangzást biztosítanak, amelyet a Hi-Res tanúsítvány is igazol. 12 mm-es dinamikus meghajtókkal és kettős armature meghajtóval vannak felszerelve, és 20 Hz - 40 kHz frekvenciatartománnyal rendelkeznek. Az LDAC audiokodek 24 bit/96 kHz hangfrekvenciát garantál. Ezen kívül a gondosan megtervezett kialakítás csökkenti az elektromágneses mezőket és javítja a hangminőséget.

Beszélgess zavartalanul a telefonon
Vasútállomás, zsúfolt busz? A Soundpeats Opera05 tökéletes választás lesz. A fülhallgatók kettős mikrofont használnak ENC zajszűréssel, hogy kiszűrjék a zavaró háttérzajt. Nem kell többé aggódnod amiatt, hogy a beszélgetőpartnered nem hall téged, a Opera05 segítségével zavartalanul beszélgethetsz a telefonon interferencia nélkül.

Megalapozott megbízhatóság
Felejtsd el az interferenciát! A fülhallgatók támogatják az 5.3-as Bluetooth verziót, ami gyors és stabil kapcsolatot biztosít. Ezen felül alacsonyabb energiafogyasztást is biztosít, így nem kell aggódnod, hogy a fülhallgatók hirtelen lemerülnek! Egyetlen töltéssel körülbelül 9 órán át működnek, a töltőtokkal pedig akár 33 óráig. A csomagban egy USB-A - USB-C kábelt találsz, amellyel újra feltöltheted a fülhallgatókat.

A csomag tartalma:
- fülhallgatók
- töltőtok
- 3 pár fülilleszték (egy pár a fülhallgatókon)
- USB-A - USB-C töltőkábel
- felhasználói kézikönyv

Gyártó: Soundpeats
Modell: Opera05
Szín: fekete
Működési idő: 9 óra (fülhallgatók), 33 óra (töltőtok)
Töltőport: USB-C
Akkumulátor kapacitás: x2 40 mAh (fülhallgatók), 300 mAh (töltőtok)
Meghajtó átmérője: 12 mm
Audiokodek: LDAC
Frekvenciatartomány: 20 Hz - 40 kHz
Bluetooth: 5.3
Bluetooth chip: WQ7033AX

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett