Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941213616739 Márka: Soundpeats

Soundpeats Air 4 Pro (fekete) Bluetooth fülhallgató


Cikkszám: Air 4 pro Black | EAN/Vonalkód: 6941213616739 | Márka: Soundpeats

Soundpeats Air 4 Pro (fekete) Bluetooth fülhallgató


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

31100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Soundpeats Air 4 Pro fejhallgatók (fekete)

A Soundpeats Air 4 Pro vezeték nélküli fejhallgatók innovatív technológiát ötvöznek megbízható hangminőséggel. A Qualcomm Snapdragon Sound és az aptX Lossless garantálja a veszteségmentes hangátvitelt a még jobb hangélmény érdekében. Az ANC technológia kiküszöböli a környezeti zajokat, lehetővé téve, hogy teljes mértékben elmerülj a zene hangjaiban. Az akkumulátor élettartama a töltőtokkal együtt akár 26 óráig is elér, és a beépített mikrofonok lehetővé teszik a telefonhívások lebonyolítását.

Fedezd fel a hang új dimenzióját
Kedvenc dalaid soha nem szóltak jobban! A Soundpeats Air 4 Pro 13 milliméteres dinamikus meghajtókkal van felszerelve, amelyek erőteljes basszust és tiszta, teljes magast kínálnak, így felfedezheted kedvenc zenéid új árnyalatait. A Snapdragon Sound kristálytiszta hangot biztosít a legmagasabb felbontásban, míg az aptX Lossless biztosítja a veszteségmentes hangátvitelt.

ANC technológia
Akár egy zsúfolt metróban, a repülőtéren vagy egy zajos irodában vagy, az Air 4 Pro fejhallgatók lehetővé teszik, hogy a legfontosabb dolgokra koncentrálj. A hibrid zajszűrő technológia akár 45 dB-ig megbízhatóan kiküszöböli a háttérzajt. Ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben a lejátszott dalok szépségére fókuszálj!

Telefonhívások zavar nélkül
Mostantól semmi sem akadályozhatja meg a beszélgetéseidet! A Soundpeats Air 4 Pro fejhallgatók 6 mikrofonnal és aptX Voice Audio technológiával rendelkeznek, amelyek kristálytiszta hangminőséget garantálnak a telefonhívások során. Bárhol is vagy, a hangod tisztán és természetesen szólal meg.

Akár 26 óra zenehallgatás
Szabadon hallgathatod kedvenc lejátszási listáidat anélkül, hogy aggódnod kellene a fejhallgatók gyors lemerülése miatt. Az Active Noise Cancellation (ANC) mód bekapcsolásával 4 órán át élvezheted a hangot, és ha kikapcsolod az ANC-t, az üzemidő 6 órára növekszik. Még tovább szeretnél zenét hallgatni? Használd a mellékelt töltőtokot, hogy akár 26 órán át is élvezhesd a használatot! Ez azt jelenti, hogy egész nap használhatod a Soundpeats Air Pro 4-et anélkül, hogy gyakran kellene töltened őket.

Stabil kapcsolat az eszközöddel
A fejhallgatók párosítása a választott eszközzel gyerekjáték! A Soundpeats Air Pro 4 a Bluetooth 5.3 legújabb verzióját használja, amely gyorsabb és stabilabb jelátvitelt garantál. A még nagyobb kényelem érdekében könnyedén párosíthatod a fejhallgatókat akár két eszközzel egyszerre.

Gyakorlati megoldás
A fejhallgatók intelligensen felismerik, ha a füledben vannak. Amikor leveszed őket a füledről, automatikusan leállítják a zenelejátszást. Csak tedd vissza őket a füledbe, és a fejhallgatók azonnal folytatják a lejátszást pontosan ugyanott, ahol abbahagyták.

A csomag tartalma:

- fejhallgató
- töltőtok
- 2 pár cserélhető gumi
- USB-C - USB-A kábel
- használati útmutató

Gyártó: Soundpeats

Modell: Air 4 Pro

Szín: Fekete

Meghajtók: 13 mm

Bluetooth verzió: 5.3

Üzemidő:
- 4 óra (ANC bekapcsolva)
- 6 óra (ANC kikapcsolva)
- 26 óra (töltőtokkal)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett