Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941213608772 Márka: Soundpeats

Soundpeats Air 3 Deluxe HS TWS fülhallgató (fehér)


Cikkszám: Air3 Deluxe HS White | EAN/Vonalkód: 6941213608772 | Márka: Soundpeats

Soundpeats Air 3 Deluxe HS TWS fülhallgató (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

21900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Soundpeats TWS Air 3 Deluxe HS fülhallgató (fehér)
Fontos számodra a lehető legjobb hangminőség? A Soundpeats Air3 Deluxe HS fülhallgató nem fog csalódást okozni - garantálják a csúcsminőségű hangot, amit a Hi-Res Audio tanúsítvány is megerősít. A fülhallgatók 14,2 milliméteres meghajtókkal vannak felszerelve és támogatják az LDAC kodeket. Bluetooth 5.2 segítségével csatlakoznak az eszközökhöz, és a beépített ENC mikrofonnak köszönhetően szabadon beszélhetsz telefonon. Ezen kívül egy dedikált alkalmazás is rendelkezésre áll, amely számos érdekes funkcióval kínál hozzáférést.

Kiváló hangminőség
Emeld új szintre a zenei élményt! Az Air3 Deluxe HS fülhallgatók fantasztikus, nagyfelbontású hangminőséggel fognak meglepni. Támogatják az LDAC kodeket és nagy, 14,2 mm-es meghajtókkal büszkélkedhetnek, így élvezheted a részletek hihetetlen gazdagságát és a mély, erőteljes basszust. A Soundpeats fülhallgatóival otthonodban olyan érzésed lesz, mintha egy koncerten lennél!

Megelégedett kapcsolat - alacsony késleltetés
Fedezd fel az új és jobb vezeték nélküli átvitel minőségét. A fülhallgatók fejlett Bluetooth 5.2 technológiát használnak, hogy szinte bármilyen helyzetben stabil kapcsolatot biztosítsanak számodra. Az Air3 Deluxe HS emellett kiváló választás a játékosok számára is - különleges játékmódot kínál, mindössze körülbelül 60 ms késleltetéssel. A video és audio tökéletes szinkronizációja megkönnyíti számodra, hogy elmerülj kedvenc játékaid világában, gyorsan lokalizáld a közeledő ellenfeleket és ne érjen meglepetés!

Kitűnő hang a beszélgetések során is
Az Air3 Deluxe HS-sel szabadon beszélhetsz telefonon még rendkívül zajos helyeken is. Mindegyik fülhallgató 2 mikrofonnal van felszerelve, amelyek tökéletesen rögzítik a hangodat. Támogatják továbbá az ENC zajszűrő technológiát, amely hatékonyan szűri ki akár a felesleges háttérzajok 80%-át is. Mindez biztosítja, hogy te és a hívófél probléma nélkül halljátok egymást - még akkor is, ha zsúfolt szupermarketben vagy buszon válaszolsz a telefonra.

Hozzád igazítva
Az Air3 Deluxe HS fülhallgatók tökéletesen illeszkednek a füledbe és rendkívül kényelmesek. Működésüket beépített érintőpanel teszi egyszerűvé, amellyel például leállíthatod a lejátszást, módot válthatsz, aktiválhatod a hangasszisztenst, zeneszámot válthatsz, telefonhívást fogadhatsz vagy beállíthatod a hangerőt. Most minden, amire szükséged van, kéznél van! Sőt, a fülhallgatók érzékelik, hogy a füledben vannak-e. Ha kiveszed őket, automatikusan leállítják a lejátszást és folytatják, amikor visszateszed őket.

Nézd meg, mit kínál az alkalmazás
Telepítsd az ingyenes SoundPeats alkalmazást és élvezd a több lehetőséget. Ezzel például beállíthatod a hangerőt, kiválaszthatod a lejátszási módot, ellenőrizheted a fülhallgatók töltöttségi szintjét, be- vagy kikapcsolhatod az érintésvezérlést és frissítheted a firmware-t. EQ beállítások is elérhetők - igazítsd őket az elvárásaidhoz és élvezd az még érdekesebb élményt!

Hosszú üzemidő
Hallgasd a zenédet otthon, munkahelyen vagy utazás közben anélkül, hogy aggódnál, hogy a fülhallgatód túl gyorsan lemerül! Az Air3 Deluxe HS akár 5 órán át is képes működni egyetlen töltéssel. Ezen kívül a mellékelt tok lehetővé teszi, hogy ezt az időt körülbelül 20 órára hosszabbítsd meg. Így megszakítás nélkül hallgathatod kedvenc dalaidat vagy nézheted a YouTube videókat.

Tartalmazza:

- Fülhallgatók
- Töltőtok
- Töltőkábelt (USB-A / USB-C)
- Használati útmutató

Gyártó: Soundpeats
Modell: Air3 Deluxe HS
Szín: Fehér
Bluetooth: 5.2
Meghajtó: 14,2 mm
Hangkodekek: LDAC
Frekvencia válasz: 20 Hz - 40 kHz
Mikrofonok száma: 4 (2 darab minden fülhallgatóban)
Üzemidő: Kb. 5 óra (fülhallgatók), kb. 20 óra (tokkal együtt)
Tok töltőport: USB-C
Alkalmazás: SoundPeats

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett