Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769362743 Márka: Hurtel

Soft tok Xiaomi Poco F6 Pro - Fekete


Cikkszám: Soft Case Xiaomi Poco F6 Pro Black | EAN/Vonalkód: 5907769362743 | Márka: Hurtel

Soft tok Xiaomi Poco F6 Pro - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Soft tok Xiaomi Poco F6 Pro - Fekete A Soft tokkal nemcsak védelmet, hanem kényelmet és stílust is biztosíthatsz okostelefonod számára. Tökéletes választás, ha értékeled a minimalista dizájnt és a funkcionalitást. A Soft tok könnyedsége és vékonysága révén nem vastagítja a telefont, miközben védi azt a karcolásoktól és az ütődések hatásaitól. Az anyag rugalmassága garantálja a tökéletes illeszkedést a készülékhez, ami jelentősen megkönnyíti annak használatát. Gondosan kialakított nyílások a portok és a kamera lencsék számára biztosítják, hogy a telefont teljes funkcionalitás mellett használhatod a tok eltávolítása nélkül.

Specifikáció:
- Sorozat: Soft Case
- Kompatibilitás: Xiaomi Poco F6 Pro
- Anyag: TPU
- Szín: Fekete

A Soft Case legfontosabb előnyei:
- Megőrzi a telefon eredeti formáját. A Soft tok elég vékony ahhoz, hogy ne változtassa meg a készülék kinézetét vagy méreteit.
- Könnyű hozzáférést biztosít minden funkcióhoz. A toknak köszönhetően gondosan kialakított nyílások révén szabad hozzáférést biztosít az összes porthoz és kameralencséhez.
- Növeli a használat kényelmét. A könnyű és rugalmas kialakítás kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi az okostelefon használatát.
- Tartós védelmet nyújt. Az anyaga rugalmas és ellenálló, így megnöveli a telefon élettartamát.
- Hangsúlyozza a készülék esztétikus megjelenését. A minimalista dizájn és a fekete szín elegánsan kiegészít minden stílust és telefon színt.

Védelem a megjelenés megváltoztatása nélkül Azok számára, akik nem szeretnék megváltoztatni okostelefonjuk eredeti dizájnját és méreteit, a Soft tok tökéletes megoldás. Vékony szerkezetének köszönhetően a telefon éppoly elegáns marad, mint tok nélkül. Nem rontja a telefon zsebben vagy táskában való hordozásának kényelmét sem, miközben védi a karcolásoktól és az ütődések hatásaitól.

Minden funkció elérhető A Soft tok használata nem korlátozza a készülék funkcióinak elérését. Gondosan kialakított nyílások a portok és a kamera lencsék számára biztosítják, hogy a felhasználó a telefon minden funkcióját a tok eltávolítása nélkül használhassa. Ez a megoldás nemcsak praktikus, hanem kényelmes is.

Napi használat kényelme A Soft tok nem csak rugalmas, hanem könnyű is, ami jelentősen javítja a telefon mindennapi használatának kényelmét. Az anyag könnyedén alkalmazkodik a készülék formájához, lehetővé téve az egyszerűbb és intuitívabb használatot. Ezen felül a TPU jobb fogást biztosít, ami minimalizálja a telefon kicsúszásának kockázatát a kezedből.

Hosszú távú védelem károsodás ellen A Soft tok gyártásához használt rugalmas, mégis tartós TPU anyag hatékonyan elnyeli a ütődéseket és védi a készüléket a károsodástól.

Elegancia minimalista stílusban A Soft tok minimalista dizájnja hangsúlyozza minden okostelefon esztétikai értékeit, eleganciát adva anélkül, hogy elvonná a figyelmet annak eredeti megjelenéséről. A tok fekete színe univerzális, és minden stílushoz és alkalomhoz illik, mind formális találkozók, mind mindennapi tevékenységek során.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett