Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769362521 Márka: Hurtel

Soft Case Samsung Galaxy M15 tok - fekete


Cikkszám: Soft Case Samsung Galaxy M15 Black | EAN/Vonalkód: 5907769362521 | Márka: Hurtel

Soft Case Samsung Galaxy M15 tok - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Soft Case Samsung Galaxy M15 tok - fekete A Soft Case választásával nemcsak védelmet nyújtasz okostelefonodnak, hanem kényelmet és stílust is biztosítasz. Tökéletes választás, ha értékeled a minimalista dizájnt és a funkcionalitást. A Soft Case könnyedségének és vékonyságának köszönhetően nem vastagítja a telefont, miközben védelmet nyújt a karcolások és ütődések ellen. Az anyag rugalmassága tökéletes illeszkedést garantál az eszközhöz, ami megkönnyíti annak használatát. A gondosan kivágott lyukak a portok és a kamerák számára teljes funkcionalitást biztosítanak, anélkül, hogy a tokot el kellene távolítani.

A Soft Case legfontosabb előnyei:
- Megtartja a telefon eredeti formáját. A Soft Case olyan vékony, hogy nem változtatja meg az eszköz kinézetét vagy méreteit.
- Könnyű hozzáférést biztosít minden funkcióhoz. A gondosan tervezett nyílások a tokon garantálják a könnyű hozzáférést az összes porthoz és kamerához.
- Növeli a használat kényelmét. Könnyű és rugalmas kialakítása révén a telefon kényelmesebb és biztonságosabb használni.
- Tartós védelmet nyújt. A tok anyaga TPU, ami rugalmas és ellenálló a sérülésekkel szemben, növelve a telefon tartósságát.
- Kiemeli az eszköz esztétikai megjelenését. A minimalista dizájn és a fekete szín elegánsan illeszkedik bármilyen stílushoz és telefon színéhez.

Specifikáció:
- Sorozat: Soft Case
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy M15
- Anyag: TPU
- Szín: fekete

Védelem az eredeti megjelenés megváltoztatása nélkül Azok számára, akik nem szeretnék megváltoztatni okostelefonjuk eredeti dizájnját és méreteit, a Soft Case tökéletes megoldás. Vékony szerkezete miatt a telefon ugyanolyan karcsú marad, mint tok nélkül. Nem befolyásolja negatívan a telefon zsebben vagy táskában való hordásának kényelmét sem, miközben védelmet nyújt például a karcolások és ütődések ellen.

Minden funkció elérhetősége A Soft Case használata nem korlátozza a készülék funkcióinak elérhetőségét. A gondosan kialakított nyílások a portok és kamerák számára biztosítják, hogy a felhasználó minden funkciót használhasson a tok eltávolítása nélkül. Ez a megoldás nemcsak praktikus, hanem kényelmes is.

Kényelem a mindennapi használat során A Soft Case nemcsak rugalmas, hanem könnyű is, ami jelentősen javítja a telefon mindennapi használatának kényelmét. A rugalmas anyag könnyedén alkalmazkodik az eszköz alakjához, megkönnyítve ezzel a használatot. Ezenkívül a TPU jobb fogást biztosít, minimalizálva a telefon kicsúszásának kockázatát a kezedből.

Tartós védelem a sérülések ellen A rugalmas, de tartós TPU anyag, amelyből a Soft Case készült, hatékonyan elnyeli az ütéseket és védi az eszközt a sérülésektől.

Elegancia minimalista stílusban A Soft Case minimalista dizájnja kiemeli minden okostelefon esztétikáját, eleganciát kölcsönözve anélkül, hogy elvonná a figyelmet az eredeti megjelenéséről. A tok fekete színe univerzális, és minden stílushoz és alkalomhoz illik, legyen az formális találkozó vagy mindennapi tevékenység.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett