Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769364136 Márka: Hurtel

Soft Case iPhone 16 Pro Max tok - fekete


Cikkszám: Soft Case for iPhone 16 Pro Max Black | EAN/Vonalkód: 5907769364136 | Márka: Hurtel

Soft Case iPhone 16 Pro Max tok - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

1500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Soft Case iPhone 16 Pro Max tok - fekete A Soft Case kiválasztásával nemcsak védelmet biztosít telefonod számára, hanem kényelmet és stílust is. Tökéletes választás, ha értékeled a minimalista dizájnt és a funkcionalitást. A Soft Case könnyűségének és vékonyságának köszönhetően nem vastagítja a telefont, és egyúttal védelmet nyújt a karcolások és ütések ellen. Az anyag rugalmassága garantálja a tökéletes illeszkedést az eszközhöz, amely megkönnyíti a használatot. Gondosan kivágott lyukak a portok és a kamerák számára biztosítják a telefon teljes funkcionalitását anélkül, hogy le kellene venni a tokot.

Specifikáció:
- Sorozat: Soft Case
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Anyag: TPU
- Szín: fekete

A Soft Case legfontosabb előnyei:
- Megőrzi a telefon eredeti formáját. A Soft Case annyira vékony, hogy nem változtatja meg az eszköz megjelenését vagy méreteit.
- Könnyű hozzáférést biztosít az összes funkcióhoz. Az ügyes kialakítású nyílások a tokon garantálják a könnyű hozzáférést az összes porthoz és kamerához.
- Annlja kényelmesebbé a használatot. A könnyű és rugalmas dizájn kellemesebbé és biztonságosabbá teszi a telefon használatát.
- Tartós védelmet nyújt. A TPU, amiből a tok készült, rugalmas és ellenálló a károsodásokkal szemben, ami növeli a telefon tartósságát.
- Kiemeli az eszköz esztétikai megjelenését. A minimalista dizájn és a fekete szín elegánsan illeszkedik bármilyen stílushoz és a telefon bármilyen színéhez.

Védelem a megjelenés megváltoztatása nélkül Azok számára, akik nem szeretnék megváltoztatni okostelefonjuk eredeti dizájnját és méreteit, a Soft Case a tökéletes megoldás. Vékony szerkezete miatt a telefon ugyanolyan karcsú marad, mintha nem lenne tokban. Nem befolyásolja negatívan sem a zsebben, sem a táskában való hordozás kényelmét, miközben megvédi, például a karcolásoktól vagy ütések ellen.
A funkciókhoz való teljes körű hozzáférés A Soft Case használata nem korlátozza a készülék funkcióinak elérését. Gondosan kialakított nyílások a portok és a kamerák számára biztosítják, hogy a felhasználó eltávolítás nélkül is használhassa a telefon összes funkcióját. Ez a megoldás nemcsak praktikus, hanem kényelmes is.
Kényelmes napi használat A Soft Case nemcsak rugalmas, hanem könnyű is, ami jelentősen javítja a telefon napi használatának kényelmét. A rugalmas anyag könnyen alkalmazkodik az eszköz alakjához, könnyedebb és intuitívabb használatot téve lehetővé. Ezenkívül a TPU jobb fogást biztosít, ami minimálja a telefon kézből való kicsúszásának kockázatát.
Tartós védelem a károsodás ellen A Soft Case gyártásához használt rugalmas, de tartós TPU anyag hatékonyan elnyeli az ütéseket és védi az eszközt a károsodásoktól.
Elegancia minimalista stílusban A Soft Case minimalista dizájnja kiemeli az okostelefon esztétikáját, eleganciát adva neki anélkül, hogy elterelné a figyelmet az eredeti megjelenésről. A tok fekete színe univerzális, és bármilyen stílushoz és alkalomhoz illik, legyen szó formális találkozókról vagy mindennapi tevékenységekről.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett