Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769364112 Márka: Hurtel

Soft Case iPhone 16 Plus tok - fekete


Cikkszám: Soft Case for iPhone 16 Plus Black | EAN/Vonalkód: 5907769364112 | Márka: Hurtel

Soft Case iPhone 16 Plus tok - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Soft Case iPhone 16 Plus tok - fekete Ha egy Soft Case tokot választasz okostelefonod számára, nemcsak védelmet biztosítasz, hanem kényelmet és stílust is. Tökéletes választás, ha értékeled a minimalista dizájnt és a funkcionalitást. A Soft Case könnyedségének és vékonyságának köszönhetően nem vastagítja a telefont, miközben védelmet nyújt a karcolások és ütések ellen. Az anyag rugalmassága garantálja a tökéletes illeszkedést a készülékhez, ami megkönnyíti a használatot. Gondosan kivágott lyukak a portok és a kamerák számára teljes funkcionalitást biztosítanak a tok eltávolítása nélkül.

Műszaki adatok:
- Sorozat: Soft Case
- Kompatibilitás: iPhone 16 Plus
- Anyag: TPU
- Szín: fekete

A Soft Case legfontosabb előnyei:
- Megőrzi a telefon eredeti alakját. A Soft Case olyan vékony, hogy nem változtatja meg a készülék megjelenését vagy méreteit.
- Könnyű hozzáférést biztosít minden funkcióhoz. A tokon található gondosan tervezett nyílások garantálják a könnyű hozzáférést minden kameraporthoz és lencséhez.
- Fokozza a használat kényelmét. A könnyű és rugalmas kialakítás kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi az okostelefon használatát.
- Tartós védelmet nyújt. A tok anyaga, a TPU, rugalmas és ellenálló a sérülésekkel szemben, ami növeli a telefon tartósságát.
- Kiemeli a készülék esztétikus megjelenését. A minimalist dizájn és a fekete szín elegánsan igazodik bármilyen stílushoz és telefon színéhez.

Védelem a megjelenés megváltoztatása nélkül Akik nem akarják változtatni okostelefonjuk eredeti dizájnját és méreteit, a Soft Case tökéletes megoldás. Vékony szerkezete azt jelenti, hogy a telefon olyan karcsú marad, mintha nem lenne tokban. Emellett nem befolyásolja negatívan a telefon zsebben vagy kézitáskában való hordásának kényelmét, miközben megvédi például a karcolások és ütések ellen.

Minden funkció elérhetősége A Soft Case használata nem korlátozza a készülék funkcióinak elérését. A portok és kamerák számára gondosan kialakított nyílások biztosítják, hogy a felhasználó eltávolítás nélkül élvezhesse a telefon összes funkcióját. Ez a megoldás nemcsak praktikus, hanem kényelmes is.

A napi használat kényelme A Soft Case nem csak rugalmas, hanem könnyű is, ami jelentősen javítja a telefon mindennapi használatának kényelmét. A rugalmas anyag könnyen alkalmazkodik a készülék formájához, lehetővé téve az egyszerűbb és intuitívabb használatot. Emellett a TPU jobb fogást biztosít, minimalizálva annak kockázatát, hogy a telefon kicsússzon a kezéből.

Hosszan tartó védelem a sérülésektől A Soft Case előállításához használt rugalmas, de tartós TPU anyag hatékonyan elnyeli az ütések energiáját és megvédi a készüléket a károsodástól.

Elegancia a minimalista stílusban A Soft Case minimalist dizájnja kiemeli minden okostelefon esztétikáját, eleganciát adva anélkül, hogy elvonná a figyelmet annak eredeti megjelenéséről. A tok fekete színe univerzális és minden stílushoz és alkalomhoz illeszkedik, legyen szó hivatalos találkozókról vagy mindennapi tevékenységekről.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett