Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769362644 Márka: Hurtel

Soft Case for Motorola Edge 50 Pro - fekete tok


Cikkszám: Soft Case Motorola Edge 50 Pro Black | EAN/Vonalkód: 5907769362644 | Márka: Hurtel

Soft Case for Motorola Edge 50 Pro - fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Soft Case for Motorola Edge 50 Pro - fekete tok A Soft Case választásával nemcsak védelmet, hanem kényelmet és stílust is biztosít okostelefonod számára. Tökéletes választás, ha a minimalista dizájnt és a funkcionalitást értékeled. A Soft Case könnyedsége és vékonysága miatt nem vastagítja a telefont, miközben védi a karcolásoktól és ütésektől. Az anyag rugalmassága garantálja a tökéletes tapadást a készülékhez, ami megkönnyíti annak használatát. Gondosan kivágott lyukak a portok és a kamerák számára teljes funkcionalitást biztosítanak anélkül, hogy le kellene venni a tokot.

Specifikáció:
- Széria: Soft Case
- Kompatibilitás: Motorola Edge 50 Pro
- Anyag: TPU
- Szín: Fekete

A Soft Case legfontosabb előnyei:
- Fenntartja a telefon eredeti formáját. A Soft Case olyan vékony, hogy nem változtatja meg a készülék megjelenését vagy méreteit.
- Könnyű hozzáférést biztosít minden funkcióhoz. A gondosan megtervezett nyílások könnyű hozzáférést biztosítanak minden kamera porthoz és lencséhez.
- Növeli a használat kényelmét. A könnyű és rugalmas kialakítás kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi az okostelefon használatát.
- Tartós védelmet nyújt. A TPU anyag, amelyből a tok készült, rugalmas és ellenáll a sérüléseknek, növelve a telefon tartósságát.
- Kiállítja a készülék esztétikai megjelenését. A minimalista dizájn és a fekete szín elegánsan illeszkedik bármilyen stílushoz és színhez.

Védelem anélkül, hogy megváltoztatná a megjelenésedet Azok számára, akik nem szeretnék megváltoztatni okostelefonjuk eredeti dizájnját és méreteit, a Soft Case a tökéletes megoldás. Vékony szerkezete révén a telefon olyan karcsú marad, mint tok nélkül. Nem befolyásolja hátrányosan a telefon zsebben vagy táskában történő hordásának kényelmét sem, miközben védi például a karcolásoktól vagy ütésektől.

Minden funkció elérhetősége A Soft Case használata nem korlátozza a készülék funkcióinak elérését. A portok és a kamerák számára gondosan kialakított nyílások biztosítják, hogy a felhasználó a tok eltávolítása nélkül használhassa a telefon minden funkcióját. Ez a megoldás nemcsak praktikus, hanem kényelmes is.

Kényelmes használat mindennap A Soft Case nemcsak rugalmas, hanem könnyű is, amely jelentősen javítja a telefon mindennapi használatának kényelmét. A rugalmas anyag könnyen alkalmazkodik a készülék formájához, hogy könnyebb és intuitívabb használatot tegyen lehetővé. Ezenkívül a TPU jobb tapadást biztosít, mely minimalizálja a telefon kicsúszásának kockázatát a kezedből.

Tartós védelem a sérülésekkel szemben A Soft Case gyártásához használt rugalmas, de tartós TPU anyag hatékonyan elnyeli az ütéseket és védi a készüléket a sérülésektől.

Elegancia minimalista stílusban A Soft Case minimalista dizájnja kiemeli bármelyik okostelefon esztétikáját, eleganciát kölcsönözve anélkül, hogy elvonná a figyelmet az eredeti megjelenésről. A tok fekete színe univerzális, és bármilyen stílushoz és alkalomhoz illik, legyen szó hivatalos találkozókról vagy mindennapi tevékenységekről.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett