Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957141408629 Márka: QCY

Smartwatch QCY WATCH GS (szürke)


Cikkszám: GS grey | EAN/Vonalkód: 6957141408629 | Márka: QCY

Smartwatch QCY WATCH GS (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

QCY WATCH GS okosóra (szürke).
Kapj megbízható támogatást a mindennapokban. A QCY WATCH GS okosóra egy magas minőségű 2,02 hüvelykes TFT HD kijelzővel rendelkezik, mely akár 60 Hz-es frissítési rátával is dolgozik. Az eszköz számos praktikus funkciót kínál - lehetővé teszi az egészségügyi és sportteljesítmények nyomon követését. Támogatja a Bluetooth-kapcsolatokat és garantálja az állandó értesítés elérést. Működési ideje egyetlen feltöltéssel akár 10 nap is lehet. Az okosóra kompatibilis Android 8.0 vagy iOS 13.0 és újabb verziókkal.

TFT HD kijelző
A QCY WATCH GS okosóra klasszikus, mégis modern dizájnnal lenyűgöz, amely bármilyen stílushoz illeszkedik. 2,02 hüvelykes HD TFT kijelzője 60Hz frissítési rátával garantálja a sima és éles képeket, amely a 78%-os kijelző-házzal való aránynak köszönhetően kiváló láthatóságot és kényelmet biztosít. A számlap kinézete személyre szabható - válassz több mint 100 lehetőség közül, amelyek a QCY APP-ben találhatók. Még saját fotódat is feltöltheted!

Érd el álmaid formáját
Szerezz extra motivációt a testmozgáshoz. A QCY WATCH GS okosóra fejlett egészség- és tevékenységfigyelő technológiát kínál. Választhatsz 100 sportszám közül, biztosítva, hogy az eszköz pontosan nyomon kövesse minden lépésed, megjegyezve a megtett távolságot, az elégetett kalóriákat és egyéb statisztikákat, mint például a fogyasztott kalóriák száma.

Tartsd kézben a pulzusodat
A WATCH GS modell fejlett érzékelőkkel van felszerelve, amelyek nyomon követik a szívritmust, vértelítettséget, alvásminőséget, és segítenek a stressz kezelésében légzőgyakorlatokkal és tesztekkel. Az okosóra akár menstruációs naptárként is működhet. Továbbá, értesít, ha túl sokáig ülsz egy helyben, és ösztönöz az aktivitásra.

Mindig készen áll az akcióra
Innovatív energiamenedzsmentjének köszönhetően a QCY WATCH GS okosóra akár 10 nap működési időt biztosít egyetlen töltéssel alap módban, vagy akár 4 napig intenzív aktivitás mellett. Az eszköz IPX8 vízállósággal rendelkezik, így sem az izzadtság, sem az eső nem árt neki. Ennek eredményeként intenzív edzések vagy szabadtéri tevékenységek során is nyugodtan használhatod.

Maradj mindig kapcsolatban
Bluetooth támogatással a QCY WATCH GS lehetővé teszi a telefonhívások fogadását közvetlenül a csuklódról. Az üzenetértesítések segítenek kapcsolatban maradni, bárhol is vagy.

Gyakorlati funkciók
A QCY WATCH GS okosóra számos funkciót kínál, amelyek segítenek a napi tevékenységek elvégzésében. Az óra lehetővé teszi a kamera zárjának távoli vezérlését, időjárás ellenőrzését és ébresztőórák beállítását. Egy funkció, amely lehetővé teszi a telefon megtalálását is rendelkezésedre áll.

A csomag tartalma:
- Okosóra
- Mágneses töltőkábel
- Használati útmutató

Gyártó: QCY

Modell: WATCH GS

Méretek: 47.3 x 38.6 x 11.9 mm

Szíj szélessége: Kb. 22 mm

Az okosóra súlya: Kb. 55.4 g

Kijelző: TFT 2.02" átlóval

Felbontás: 320 x 385p

Akkumulátor kapacitása: 300 mAh

Működési idő: Akár 10 nap alap módban / akár 4 nap normál használat mellett

Töltés típusa: mágneses kábel

Vízállóság: IPX8

Érzékelők: Szívritmus érzékelő, Sp02, gravitációs érzékelő

Alkalmazás: QCY

Támogatott rendszerek: Android 8.0 vagy újabb, iOS 13.0 vagy újabb

Támogatott nyelvek: Angol, Egyszerűsített kínai, Japán, Koreai, Orosz, Török, Lengyel, Arab, Portugál, Spanyol, Német, Francia, Olasz, Indonéz, Holland, Cseh, Hagyományos kínai, Héber, Perzsa, Görög, Maláj

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett