Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972436985517 Márka: Colmi

Smartwatch Colmi P20 (Ezüst)


Cikkszám: P20 Silver | EAN/Vonalkód: 6972436985517 | Márka: Colmi

Smartwatch Colmi P20 (Ezüst)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Colmi P20 Smartwatch (Ezüst)
A Colmi P20 egy praktikus és elegáns okosóra, amely tökéletes mindennapi használatra. Az 1,65"-os AMOLED kijelző kényelmes hozzáférést biztosít az értesítésekhez és beállításokhoz, az Always On Display funkció pedig könnyű használatot tesz lehetővé. Emellett lehetővé teszi az egészségügyi állapot figyelemmel kísérését, és a több mint 100 elérhető sportmód növeli az edzések hatékonyságát. Számos más hasznos mindennapi funkciót is kínál, többek között menstruációs naptárat, híváskezdeményezési lehetőséget, vízfogyasztásra való emlékeztetőt és még sok mást.

Precíz egészség- és aktivitáskövetés
A Colmi P20 fejlett háromcsatornás PPG érzékelővel rendelkezik bio-követéshez, amely 15%-kal pontosabb méréseket és 10%-kal jobb precizitást biztosít az edzés alatti pulzusérzékeléshez. Ez lehetővé teszi a pulzusszám valós idejű nyomon követését, az adatokat automatikusan menti a Da Fit alkalmazásba. Továbbá az okosóra lehetővé teszi a vérnyomás és a véroxigén szint mérését is, így 24 órán keresztül figyelemmel kísérheted egészségi állapotodat.

Sokoldalú sportasszisztens
A Colmi P20 okosóra több mint 100 sportmódot kínál, beleértve a kerékpározást, tollaslabdát vagy pilatest, valamint az automatikus sportfelismerést is - nem kell őket manuálisan megadni. A Colmi saját algoritmusa felelős a teljesítmény pontos nyomon követéséért, amely pontosan rögzíti a pulzusszámodat futás közben. Ez lehetővé teszi az edzések még jobb személyre szabását az egyéni igényekhez és célokhoz.

Személyre szabhatóság és kényelem
Az óra több mint 100 számlaplaptervet kínál, így teljes mértékben személyre szabhatod megjelenését. A távoli fényképezés funkcióval, ülőhelyzetben töltött időre való emlékeztetőkkel, ébresztőórával, menstruációs naptárral és az elkövetkező hét időjárás-előrejelzésével a Colmi P20 nemcsak egy aktivitásfigyelő eszköz, hanem egy napi asszisztens is. Emellett az IP68 vízállóság lehetővé teszi a készülék használatát esős napokon és kézmosás közben, ami nagymértékben növeli a felhasználói élményt.

Teljesítmény és megbízhatóság
A 235 mAh-s lítium-polimer akkumulátorral működő Colmi P20 egyetlen töltéssel akár 3-5 napig is használható, készenléti módban pedig akár 7 napig is. A töltési idő körülbelül 2 óra, ami gyors energiafeltöltést biztosít. Az óra hangszóróval és mikrofonnal is fel van szerelve, így közvetlenül a csuklóról kezdeményezhetők hívások. Az egész készülék mindössze 39 g, így könnyű és kényelmes viselet egész nap.

A csomag tartalma:
- okosóra
- mágneses töltőkábel
- felhasználói kézikönyv

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett