Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168431166 Márka: Blitzwolf

Smartwatch Blitzwolf BW-HL5 (arany)


Cikkszám: BW-HL5 Gold | EAN/Vonalkód: 5906168431166 | Márka: Blitzwolf

Smartwatch Blitzwolf BW-HL5 (arany)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Smartwatch Blitzwolf BW-HL5 (arany)
A Smartwatch Blitzwolf BW-HL5-t funkcionalitás, kényelem és stílus jegyében tervezték. Ívelt kialakítása nemcsak a csuklón való tökéletes illeszkedést biztosítja, hanem elegáns megjelenést is kölcsönöz. Széles választékban áll rendelkezésre számlapok és menük, így minden felhasználó saját ízlése szerint testre szabhatja az órát. A Bluetooth 5.3 stabil kapcsolatot biztosít, és az Android és iOS rendszerrel való kompatibilitás révén sokoldalúságot kínál. Az óra lenyűgöző funkciókkal rendelkezik, beleértve az egészség- és aktivitásfigyelést, az IP67 vízállóságot és a hosszú akkumulátor-élettartamot egyetlen töltéssel, így elengedhetetlen társ a mindennapi életben.

Ergonomikus kialakítás
A Blitzwolf BW-HL5 az ergonomikus kialakításával tűnik ki, amely enyhén ívelt szerkezete tökéletesen illeszkedik a csukló vonalához. Ez a tervezés nemcsak a viselési kényelmet növeli a nap folyamán, hanem a kijelző olvashatóságát is javítja. A 2,1 hüvelykes IPS kijelző 320 x 386 pixel felbontással fényes és tiszta színeket kínál, megkönnyítve az értesítések és adatok olvasását bármilyen körülmények között.

Bluetooth 5.3 Verzió
A modern Bluetooth 5.3 technológia gyors és stabil kapcsolatot biztosít okostelefonjával, minimalizálva a hívások megszakadásának kockázatát. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára a hívásértesítések, üzenetek és az egészségügyi és sportalkalmazások adatainak zökkenőmentes szinkronizálását, anélkül, hogy attól kellene tartaniuk, hogy fontos információkat veszítenek el.

IP67 Vízállóság
A Blitzwolf BW-HL5 aktív felhasználók számára készült, IP67 vízállósággal. Ez azt jelenti, hogy az óra ellenáll a pornak, az izzadságnak és a rövid távú vízbe merítésnek, így ideális társ edzéshez, úszáshoz vagy mindennapi használathoz, függetlenül az időjárási viszonyoktól.

Egészség- és Aktivitásfigyelés
Az óra fejlett egészségfigyelő funkciókkal rendelkezik, mint például a pulzusmérés, vérnyomásmérés, vér oxigénszint (SpO2) és glükóz, lehetővé téve a kulcsfontosságú egészségügyi mutatók valós idejű nyomon követését. Emellett számos sports mód, lépésszámláló, kalóriaszámláló és távmérő segíti az egyéni igényeknek és edzéscéloknak megfelelő figyelést.

Hosszú Akkumulátor-Élettartam Egyetlen Töltéssel
300mAh akkumulátorkapacitással a Blitzwolf BW-HL5 akár 7 napos üzemidőt biztosít egyetlen töltéssel, készenléti módban pedig akár 20 napig is működhet. A mágneses töltőrendszer gyors és kényelmes újratöltést tesz lehetővé, minimalizálva az eszköz teljes funkcionalitásának visszaállításához szükséges időt.

Csomag Tartalma
Okosóra x 1
Töltőkábel x 1
Használati útmutató x 1

Márka: BlitzWolf
Modell: BW-HL5
Bluetooth Verzió: 5.3
Képernyő: IPS, 2,1 hüvelyk, 320 x 386 pixel
Kompatibilis Operációs Rendszerek: Android 4.0 és újabb, iOS 9.0 és újabb
Érintőképernyő: Igen
Processzor: JL7013A+128M Flash
Rendszer Nyelv: Lengyel, Kínai, Angol, Japán, Francia, Német, Spanyol, Olasz, Orosz, Hagyományos Kínai, Koreai, Holland, Portugál, Thai, Arab
Jellemzők: Bluetooth kapcsolat, hívásértesítés, üzenetértesítés, pulzusfigyelés, vérnyomásfigyelés, vér oxigénszint (SpO2), vércukorszint, hőmérséklet, alvásfigyelés; különböző sportmódok, lépésszámláló, kalóriaszámláló, távolságmérő, sportmódok, ébresztőóra, stopper, "ne zavarjanak" mód, fényerőszabályozás, telefonkeresés stb.
Vízállóság: IP67
Akkumulátor Kapacitás: 300mAh
Akkumulátor Élettartam: 4-7 nap, 12-20 nap (készenléti mód)
Töltési Idő: 3-4 óra
Töltési Típus: Mágneses
Szalag Hosszúság: Kb. 269mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett