Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5905316148734 Márka: Blitzwolf

Smartwatch Blitzwolf BW-AT3 (barna bőrszíj)


Cikkszám: BW-AT3 Brown Leather | EAN/Vonalkód: 5905316148734 | Márka: Blitzwolf

Smartwatch Blitzwolf BW-AT3 (barna bőrszíj)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

25600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Blitzwolf BW-AT3 egy okosóra, amely figyelemfelkeltő barna bőrszíjjal rendelkezik. Nemcsak egy elegáns kiegészítő, hanem elsősorban egy praktikus eszköz, amely megkönnyíti a mindennapokat. Fejlett funkciókat kínál, és Bluetooth 5.0 verzión keresztül csatlakozik a telefonhoz, biztosítva a stabil és gyors kapcsolatot.

Az egészséged érdekében
Az okosóra olyan funkciókkal is el van látva, amelyek figyelik az egészségedet, mint például a vérnyomás, a vér oxigénszintjének és a dinamikus pulzusmérés. A lépésszámláló és a kalóriamérés segít figyelemmel kísérni a fizikai aktivitásodat, és a beépített GPS-nek köszönhetően nyomon követheted az útvonaladat futás vagy kerékpározás közben. Ráadásul az alvásfigyelés gondoskodik a pihenés minőségéről.

Sport módok és emlékeztetők
A BW-AT3 több mint 100 sportmódot kínál, beleértve a sétát, a futást, az úszást, a kosárlabdát, a focit, a tollaslabdát, a teniszt és sok mást. Az emlékeztetők, amelyek figyelmeztetnek a túl hosszú inaktivitásra, a vízivásra vagy a légzőgyakorlatokra, motiválnak, hogy egészséges életmódot folytass. A BlitzWolf segítségével jobban fogod érezni magad!

Határok nélküli kommunikáció
A BW-AT3 lehetővé teszi akár nyolc névjegy szinkronizálását a telefonkönyvedből, hogy gyorsan hozzáférhess az életed legfontosabb embereihez. A Bluetooth 5.0 verziója stabil és gyors kapcsolatot biztosít a kényelmes kommunikáció érdekében. Ráadásul a push funkciónak köszönhetően naprakész maradsz az okostelefonodról érkező értesítésekkel.

Teljesítmény és kompatibilitás
A 220-300 mAh akkumulátorkapacitással, 1 GB RAM-mal és 4 GB ROM-mal rendelkező BW-AT3 okosóra zökkenőmentes működést és elegendő memóriát biztosít az alkalmazásaid és adataid számára. Minden okosórával kompatibilis, így bármilyen felhasználó számára sokoldalú megoldást jelent. Az IP67 vízállósági besorolásnak köszönhetően az okosóra ideális bármilyen körülmények között, akár az edzőteremben, akár esős időben sétálsz.

Felhasználóbarát
Az 1,35 hüvelykes kör alakú érintőképernyő 390 x 390 pixeles felbontással éles és világos kijelzőt biztosít. Többféle számlap közül választhatsz, így személyre szabhatod az óra megjelenését a saját stílusodhoz. Ráadásul több nyelv támogatása révén a BW-AT3 különböző régiók felhasználói számára is hozzáférhető, és olyan további funkciók, mint a hívásfogadás és a kamera távolról történő vezérlése, még könnyebbé teszik a mindennapi tevékenységeket.

Folyamatosan készenlétben
A BlitzWolf BW-AT3 egy 250mAh akkumulátorral van felszerelve, amely hosszú élettartamot és folyamatos aktivitásfigyelést garantál. A kiválasztott módtól függően a készülék 3-10 napos működést biztosít újratöltés nélkül, így tökéletes társ hosszú utakra vagy aktív napokra. Készenléti módban az akkumulátor akár 15 napig is bírja, lehetővé téve a ritkább újratöltéseket és az óra funkcióinak folyamatos használatát.

A csomag tartalma:
- BW-AT3 BlitzWolf okosóra
- Szíj
- Mágneses töltőkábel
- Felhasználói kézikönyv

Gyártó: BlitzWolf

Modell: BW-AT3 Barna Bőr

Bluetooth kompatibilis verzió: 5.0

Vízállósági osztály: IP67

GPS: Igen

Akkumulátor kapacitás: 220-300 mAh

RAM: 1GB

ROM: 4GB

Nyelv: Angol, Orosz, Spanyol, Lengyel, Portugál, Török, Olasz, Francia, Német, Norvég, Koreai, Japán, Ukrán, Héber, Holland, Arab, Indonéz, Görög

Funkciók: Lépésszámláló, Fizikai aktivitás felvevő, Alvásfelvevő, Emlékeztető üzenetek, Hívás emlékeztető, Hívásfogadás, Távirányító, Push üzenet, Magasságmérő

Kijelző mérete: 1.35 inches

Felbontás: 390390 pixel

Kompatibilitás: Android 4.4 vagy annál újabb; iOS 9.0 vagy annál újabb

Szenzorok: Silan SC7A20, HRS3300 pulzus- és vérnyomásmérő

Chip: Realtek 8763EW

Alkalmazás neve: Fitcloudpro

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett