Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6974521491552 Márka: Black Shark

Smartwatch Black Shark BS-S1 ezüst


Cikkszám: BS-S1 Silver | EAN/Vonalkód: 6974521491552 | Márka: Black Shark

Smartwatch Black Shark BS-S1 ezüst


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Black Shark BS-S1 okosóra nagyszerű választás mindennapi használatra. A készülék egy 1,43"-os AMOLED kijelzővel van felszerelve, amely magas képminőséget és kényelmet garantál, valamint az óralapok széles választéka lehetővé teszi az eszköz megjelenésének testreszabását. Ráadásul az okosóra egyetlen feltöltéssel akár 10 napig is működik, és az ENC zajszűrős mikrofon segítségével kényelmesen telefonálhat. Az okosóra továbbá segít formában maradni - több mint 100 sportmód közül választhat, és naponta figyeli az egészségi állapotát. Ezen felül az IP68 vízállósági besorolásnak köszönhetően edzés közben nem kell aggódnia a fröccsenő víz miatt.

AMOLED 1,43" kijelző
Az 1,43"-os AMOLED kijelzővel felszerelt Black Shark BS-S1 okosóra tiszta hozzáférést biztosít az értesítésekhez. A 600 nites fényerő és a 60 képkocka/másodperces frissítési ráta gazdag részleteket és sima teljesítményt biztosít. Az okosóra megjelenését is személyre szabhatja, több mint 100 óralap design közül választva.

Akár 10 napos működési idő
Vigye magával okosóráját nyaralásra vagy üzleti útra anélkül, hogy aggódnia kellene a készülék lemerülése miatt. A BS-S1 kijelzője alacsony fogyasztású, amely akár 10 napig is képes működni egyetlen feltöltéssel. Nem marad le többé fontos értesítésekről, hívásokról vagy edzésekről.

Szabadon telefonáljon
Beszéljen szeretteivel anélkül, hogy elő kellene vennie a telefonját. A Black Shark BS-S1 támogatja a Bluetooth 5.3 verzióját, amellyel párosíthatja okostelefonját az okosórával. Az okosóra mikrofonja és az ENC zajszűrő algoritmus lehetővé teszi a zavartalan telefonhívásokat. Most biztos lehet benne, hogy a hívó fél hallja Önt. Búcsúzzon el az idegesítő zajoktól, és koncentráljon arra, ami fontos.

Több mint 100 sportmód
Növelni szeretné edzései hatékonyságát, vagy új sportot próbálna ki? A Black Shark BS-S1 segít ebben. Az okosóra több mint 100 sportmódot kínál, beleértve a futást, a kerékpározást és a teniszt. Emellett a Shark Wear App nyomon követi a lépések számát, az elégetett kalóriákat, a megtett távolságot, az edzés időtartamát és a sebességét, ha szeret futni. A GPS nyomon követi az edzés útvonalát, és heti/havi jelentésekkel ellenőrizheti a fejlődését.

Egészségi állapot figyelése
A beépített érzékelőknek köszönhetően éjjel-nappal figyelheti az egészségi állapotát, és gyorsan reagálhat a riasztó tünetekre. Az okosóra nyomon követi a menstruációs ciklusát, méri a pulzusát, a vér oxigénszintjét és figyeli az alvás különböző fázisait, amelyek segíthetnek az egészségtelen szokások megszüntetésében.

További funkciók
A Black Shark BS-S1 képességei itt még nem érnek véget. Az okosóra lehetővé teszi a kalkulátor használatát, a távoli fényképezést, az időzítő beállítását vagy az időjárás-előrejelzés ellenőrzését. Az óraszinten híreket is olvashat, így fontos értesítésekről sem fog lemaradni!

A készlet tartalma:

- okosóra

- töltőkábel

- használati útmutató

Gyártó: Black Shark

Modell: BS-S1

Szín: ezüst

Vízállóság: IP68

Névleges feszültség: 5V/0.5A

Érzékelő: 3-tengelyes gyorsulásmérő, HRM érzékelő és SpO2 érzékelő

Akkumulátor kapacitása: 320 mAh

Bluetooth: 5.3

Felbontás: 466 x 466

Kijelző: 1,43" AMOLED

Működési hőmérséklet: 0°C ~ 45°C

Működési frekvencia: 2400MHz ~ 2483.5MHz

Működési idő: kb. 10 nap

Alkalmazás: Shark Wear App

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett