Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396180873 Márka: OEM

SMART MAGNETO fliptok Samsung Galaxy XCover 5 fekete tok


| EAN/Vonalkód: 5903396180873 | Márka: OEM

SMART MAGNETO fliptok Samsung Galaxy XCover 5 fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Kabura Smart Magneto egy klasszikus telefontok pénztárcafunkcióval és TV állvánnyal. Matt struktúrájú anyagból készült, belül pedig puha szövettel van bélelve, hogy megvédje a telefon képernyőjét a karcolásoktól. Mágneses záródással rendelkezik.

Időtálló elegancia: A fekete matt struktúra időtálló eleganciát sugároz. Ezt kiegészíti a fekete TPU betét, amely tökéletesen illeszkedik a tok dizájnjához. A kabura kiválóan illik bármely ruhatárhoz.

Funkcionális használat: A tok számos tulajdonsággal rendelkezik, amelyek kényelmessé teszik a használatát. Belsejében zseb található, amelybe bankkártyák vagy dokumentumok tárolhatók. A kabura vízszintes pozícióba állítva kényelmes internetezést vagy filmnézést tesz lehetővé. A mágneses zár megakadályozza a tok véletlen kinyílását. A gombok számára kialakított kivágások lehetővé teszik a telefon szabad használatát.

Magas védelmi szint: A tok belseje puha szövetből készült, ami megvédi a képernyőt a karcolásoktól. A TPU betét szilárdan tartja a telefont, megakadályozva annak véletlen kicsúszását.

Anyag: Műanyag és TPU
Záródás: Mágnes

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett