Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396257131 Márka: OEM

Smart Magneto fliptok Samsung Galaxy A35 navy tok


| EAN/Vonalkód: 5903396257131 | Márka: OEM

Smart Magneto fliptok Samsung Galaxy A35 navy tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Smart Magneto Kabura egy klasszikus telefontok, amely pénztárca funkcióval és TV állvánnyal is rendelkezik. Fémes struktúrájú anyagból készült, belső része puha szövettel van bélelve, amely megvédi a telefon képernyőjét a karcolásoktól. Mágneses záródással van ellátva.

Ponadczasowa elegancja Mély színek és fémes csillogás nem mindennapi eleganciát kölcsönöznek a tok számára, amely minden öltözékhez kiválóan illik.

Funkcionalitás A tok sok olyan tulajdonsággal bír, amelyek nagyon kényelmessé teszik a használatát. A belsejében található egy zseb, amelyben bankkártyákat vagy dokumentumokat tárolhat. A tok vízszintes helyzetbe állítva kényelmesen lehet böngészni az interneten vagy filmeket nézni. A mágneses zár megakadályozza az esetleges véletlen kinyílást. A funkciógombok kivágásai lehetővé teszik a telefon szabad használatát.

Magas szintű védelem A tok belső része puha szövetből készült, amely védi a képernyőt a karcolásoktól. A TPU burkolat erősen tartja a telefont, és megakadályozza annak véletlen kicsúszását.

Anyag: Műanyag és TPU
Záródás: Mágnes

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett