Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396273063 Márka: OEM

SMART MAG Book tok kompatibilis MagSafe-fel az IPHONE 14 Plus számára, fekete


| EAN/Vonalkód: 5903396273063 | Márka: OEM

SMART MAG Book tok kompatibilis MagSafe-fel az IPHONE 14 Plus számára, fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Smart Mag egy elegáns mágneses pénztárcatok dokumentumzsebbel belül. Kompatibilis a MagSafe technológiával, amely többek között kényelmes vezetéknélküli töltést tesz lehetővé. A képernyő és a kameramodul körüli emelt perem garantálja a telefon csúcsszintű védelmét.

MagSafe támogatásBeépített mágnesek biztosítják a vezetéknélküli töltők és autós tartók használatának kényelmét - a tok nem csúszik el és szilárdan tartja a felületet. Ráadásul, a MagSafe és az induktív töltés támogatásának köszönhetően, nem szükséges kábeleket használni és eltávolítani a tokot, hogy feltöltsd a telefonod akkumulátorát induktív módon.

Mágneses zárEz egy sokoldalú tok kényelmes mágneses zárral, amely pénztárcaként is kiválóan használható. Belsejében található egy praktikus nyílás dokumentumok, fizetési kártyák vagy jegyek számára.

Masszív kidolgozásA gondos kidolgozás és a használt anyagok - tartós TPU - további előnyöket jelentenek a Smart Mag esetében. Átgondolt megoldások, beleértve a képernyő és a kameramodul körüli emelt peremet, garantálják a különböző típusú sérülésekkel szembeni védelmet, beleértve a karcolások és repedések kialakulását.

Átlátszó hátlapA tok elegáns és minimalista. A matt kivitel és az átlátszó hátlap egyedi megjelenést kölcsönöz az egésznek.

Specifikáció:Anyag: TPUTámogatja a MagSafe technológiátSzámos színben elérhető.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett