Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168430138 Márka: APEXEL

Slúchadlá do uší TWS Mcdodo HP-2780 (fehér)


Cikkszám: APL-D10 | EAN/Vonalkód: 5906168430138 | Márka: APEXEL

Slúchadlá do uší TWS Mcdodo HP-2780 (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Selfie bot/Állvány Bluetooth APEXEL APL-D10 1,5m (Fekete)
Fedezd fel az önfotók és videók készítésének sokoldalúságát és innovációját a Bluetooth-os Selfie bot/Állvány APEXEL APL-D10 használatával. Ez az elegáns, fekete eszköz, mely 1,5 méteres magasságával minden különleges pillanat megörökítésére tökéletes társ. Vezeték nélküli vezérlővel van felszerelve, amely lehetővé teszi a távoli fotók készítését. Csúszásmentes gumilábai bármilyen felületen stabilan tartják, míg a több szögben állítható, akár 180°-os dőléssel és 360°-os forgással rendelkező kivitele végtelen lehetőségeket nyit meg a fényképezés terén. Legyél akár profi vagy amatőr, az APEXEL APL-D10 megfelel az elvárásaidnak.

Vezeték nélküli vezérlő
Az APEXEL APL-D10 állványhoz tartozó vezeték nélküli vezérlő valódi áttörést jelent a fényképezésben. Lehetővé teszi a fényképezőgép távoli irányítását, ami rendkívül hasznos csoportos szelfik, tájképek, vagy hosszú expozíciót és szűk rekeszt igénylő felvételek esetén. A vezérlőt könnyen az állvány tartójához erősíthetjük, biztosítva, hogy mindig kéznél legyen, amikor szükség van rá.

Stabilitás csúszásmentes gumilábakkal
Az APEXEL APL-D10 állvány lábain található csúszásmentes gumilábak stabilitást biztosítanak különböző felületeken. Legyen szó sima padlóról, egyenetlen terepről vagy enyhe lejtőről, biztos lehetsz benne, hogy az eszköz stabil marad. Ez a funkció különösen fontos kihívást jelentő szabadtéri körülmények között, ahol bármilyen nem kívánt mozgás elronthatná a tökéletes felvételt.

Szögváltoztatási lehetőségek
Az APEXEL APL-D10 kiemelkedik rendkívüli szögállítási képességével, ami a kreatív fényképezés kulcsa. Az 180°-os dőlési szög és a 360°-os forgás kombinációja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző perspektívákat fedezzenek fel, és úgy keretezzék a felvételeket, hogy az a legjobban tükrözze a kívánt hatást. Ez a funkcionalitás korlátlan kreativitást nyit meg, lehetővé téve a fényképezést magasabb vagy alacsonyabb pontokból, illetve szokatlan szögekből, miközben teljes mértékben irányíthatjuk a keretet.

Márka: Apexel
Modell: APL-D10
Hossz: 1,5 m
Szín: Fekete
Kompatibilitás: 6 - 9,52 cm szélességű telefonokkal
Lábterpesztés: 34,5 cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett