Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769362576 Márka: Hurtel

Slim tok Xiaomi Redmi Pad Pro 5G tablethez - átlátszó


Cikkszám: TPU Tablet Case Xiaomi Redmi Pad Pro 5G Transparent | EAN/Vonalkód: 5907769362576 | Márka: Hurtel

Slim tok Xiaomi Redmi Pad Pro 5G tablethez - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Slim tok Xiaomi Redmi Pad Pro 5G tablethez - átlátszó A szilikon Slim tok segítségével minden esés kevésbé lesz ijesztő, és a mindennapi használat is kényelmesebb lesz. Kiváló minőségű TPU anyagból készült, így a tok nemcsak kiváló védelmet nyújt, hanem klasszikus megjelenést is biztosít. A kijelző és a kamera körüli emelt élek további biztonságot nyújtanak. A specifikus modellhez való alkalmazkodás még kellemesebbé és biztonságosabbá teszi a tablet használatát.

Specifikáció:
- Sorozat: Slim tok
- Kompatibilitás: Xiaomi Redmi Pad Pro 5G
- Anyag: TPU
- Szín: átlátszó

A Slim tok legfontosabb előnyei:
- Védi a tabletet a sérülésektől. Hőre lágyuló, tartós anyagból készült, a tok védi a tabletet az esésektől és karcolásoktól.
- Védi a kijelzőt és a kamerát. A kijelző és a hátsó kamera körüli emelt élek megvédik ezeket az elemeket a karcolásoktól.
- Kényelmes használatot biztosít. A tok rendelkezik érzékeny gombokkal és pontos kivágásokkal a portok számára, amelyek megkönnyítik a mindennapos használatot.
- Eleganciát ad a készüléknek. A tok stílusos megjelenése tökéletesen illeszkedik a tablet dizájnjához, megőrizve annak modern karakterét.
- Specifikus tablet modellhez igazítva. Tökéletesen illeszkedik a készülékhez, teljes funkcionalitást biztosítva kompromisszumok nélkül.

Védelem a sérülések ellen Fontos, hogy tabletje biztonságban legyen, és ezt a Slim tok tökéletesen biztosítja. A hőre lágyuló, tartós TPU anyagnak köszönhetően biztos lehet benne, hogy tabletje védve van a karcolásoktól.

Kijelző és kamera védelem Nem kell aggódnia a karcolások miatt, amikor a tabletet sík felületre helyezi. A Slim tok emelt élei hatékonyan védik a kijelzőt és a hátsó kamerát. Ez az extra védelmi réteg biztosítja, hogy készüléke sértetlen maradjon.

Kényelmes használat A Slim tok nemcsak védelmet nyújt, hanem a mindennapi használatot is kényelmessé teszi. Az érzékeny gombok könnyű hozzáférést biztosítanak a tablet összes funkciójához, a precíz port kivágások pedig lehetővé teszik, hogy gyorsan csatlakoztasson kiegészítőket.

Elegáns megjelenés A stílus és a funkcionalitás kéz a kézben járhatnak - ahogy azt a Slim tok is bizonyítja. Az elegáns megjelenés kiemeli a tablet modern dizájnját, sajátos karaktert adva neki. Ezzel a tokkal tabletje mindig stílusos megjelenésű marad.

Tökéletes illeszkedés tablet modelljéhez A Slim tok garantálja a tökéletes illeszkedést. Tökéletesen illeszkedik a készülékhez, így minden tablet funkció teljes mértékben elérhető.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett