Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769362545 Márka: Hurtel

Slim tok Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) - fekete


Cikkszám: TPU Tablet Case Black Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) Black | EAN/Vonalkód: 5907769362545 | Márka: Hurtel

Slim tok Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

4500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Slim tok Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) - fekete

A szilikon Slim tokkal minden leejtés kevésbé ijesztővé válik, és a mindennapi használat is kényelmesebb lesz. Kiváló minőségű TPU anyagból készült, a tok nemcsak kiváló védelmet nyújt, hanem klasszikus megjelenést is biztosít. A képernyő és a kamera körüli megemelt élek további biztonságot nyújtanak. A konkrét modellhez való alkalmazkodás még kellemesebbé és biztonságosabbá teszi a tablet használatát.

Specifikáció:
- Sorozat: Slim tok
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Anyag: TPU
- Szín: fekete

A Slim tok legfontosabb előnyei:
- Védi a tabletet a sérülésektől. A hőre lágyuló és tartós anyagból készült tok megóvja a tabletet az esésektől és a karcolásoktól.
- Védi a képernyőt és a kamerát. A képernyő és a hátsó kamera körüli megemelt élek védelmet nyújtanak ezen elemek számára a karcolások ellen.
- Kényelmes használatot biztosít. A tok érzékeny gombokkal és pontos kivágásokkal rendelkezik a portok számára, ami megkönnyíti a mindennapi használatot.
- Eleganciát ad a készüléknek. A tok stílusos megjelenése tökéletesen illik a tablet dizájnjához, megtartva annak modern karakterét.
- Specifikus tabletmodellre szabott. Tökéletesen illeszkedik az eszközhöz, biztosítva a teljes funkcionalitást kompromisszumok nélkül.

Védelem a sérülések ellen A tablet biztonságban tartása kulcsfontosságú, és a Slim tok ezt tökéletesen megoldja. A hőre lágyuló, tartós TPU anyag felhasználásával biztos lehet abban, hogy tabletje védve van a karcolásoktól.

Képernyő és kamera védelem Nem kell aggódnia a karcolások miatt, amikor a tabletet sík felületre helyezi. A Slim tok megemelt élei hatékonyan védik a képernyőt és a hátsó kamerát. Ez a további védelmi réteg biztosítja, hogy készüléke épségben maradjon.

Kényelmes használat A Slim tok nemcsak védelmet, hanem kényelmet is biztosít a mindennapi használathoz. Az érzékeny gombok könnyű hozzáférést biztosítanak a tablet összes funkciójához, a pontos port kivágások pedig lehetővé teszik a kiegészítők gyors csatlakoztatását.

Elegáns megjelenés A stílus és a funkcionalitás kéz a kézben járhat - ahogyan azt a Slim tok is bizonyítja. Elegáns megjelenése kiemeli a tablet modern dizájnját, egyedi karaktert adva neki. Ezzel a tokkal a tablet mindig stílusos marad.

Tökéletes illeszkedés az Ön tabletmodelljéhez A Slim tok garantálja a tökéletes illeszkedést. Tökéletesen tapad az eszközhöz, így az összes tablet funkció teljes mértékben elérhető.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett