Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769362552 Márka: Hurtel

Slim tok Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) - átlátszó


Cikkszám: TPU Tablet Case Black Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) Transparent | EAN/Vonalkód: 5907769362552 | Márka: Hurtel

Slim tok Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

4500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Slim tok Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) - átlátszó A szilikon Slim tokkal minden esés kevésbé lesz ijesztő, és a mindennapi használat még kényelmesebbé válik. Magas minőségű TPU anyagból készült, így a tok nemcsak kiváló védelmet nyújt, hanem klasszikus megjelenést is biztosít. Az emelt élek a képernyő és a kamera körül további biztonságot nyújtanak. A konkrét modellhez való alkalmazkodás még kellemesebbé és biztonságosabbá teszi a tablet használatát. Műszaki adatok:
- Sorozat: Slim tok
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Anyag: TPU
- Szín: átlátszó
A Slim tok legfontosabb előnyei:
- Védi a tabletet a sérülésektől. A hőre lágyuló, tartós anyagból készült tok védi a tabletet az esésektől és karcolásoktól.
- Védi a képernyőt és a kamerát. Az emelt élek a képernyő és a hátsó kamera körül megvédik ezeket az elemeket a karcolásoktól.
- Kényelmes használatot biztosít. A tok érzékeny gombokkal és pontos kivágásokkal rendelkezik a portok számára, ami megkönnyíti a mindennapi használatot.
- Eleganciát ad az eszköznek. A tok stílusos megjelenése tökéletesen illeszkedik a tablet dizájnjához, megőrizve annak modern karakterét.
- A konkrét tablet modellhez igazodik. Tökéletesen illeszkedik az eszközhöz, biztosítva a teljes funkcionalitást kompromisszum nélkül.

Védelem a sérülésektől A tablet biztonságának megőrzése létfontosságú, és a Slim tok tökéletesen ellátja ezt a feladatot. A hőre lágyuló, tartós TPU anyag használatának köszönhetően biztos lehet benne, hogy a tablet védve van a karcolásoktól.
Képernyő és kamera védelem Nem kell aggódnia a karcolások miatt, amikor a tabletet sík felületre helyezi. A Slim tok emelt élei hatékonyan védik a képernyőt és a hátsó kamerát. Ez a további védelmi réteg biztosítja, hogy az eszköze érintetlen maradjon.
Kényelmes használat A Slim tok nemcsak védelmet nyújt, hanem kényelmes a mindennapi használatra is. Az érzékeny gombok könnyű hozzáférést biztosítanak a tablet összes funkciójához, a pontos port kivágások pedig lehetővé teszik a gyors csatlakozást a kiegészítőkhöz.
Elegáns megjelenés A stílus és a funkcionalitás kéz a kézben járnak – ezt bizonyítja a Slim tok. Elegáns megjelenése kiemeli a tablet modern dizájnját, egyedi karaktert kölcsönözve neki. Ennek a toknak köszönhetően a tablet mindig stílusos marad.
Tökéletes illeszkedés a tablet modelljéhez A Slim tok tökéletes illeszkedést garantál. Tökéletesen tapad az eszközhöz, biztosítva annak teljes funkcionalitását.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett