Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769360916 Márka: Hurtel

Slim tok iPad Pro 13'' 2024 tablethez - átlátszó


Cikkszám: TPU Tablet Case iPad Pro 13 2024 Transparent | EAN/Vonalkód: 5907769360916 | Márka: Hurtel

Slim tok iPad Pro 13'' 2024 tablethez - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

3920 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A szilikon Slim tokkal minden leesés kevésbé ijesztő lesz, és a mindennapi használat még kényelmesebbé válik. Magas minőségű TPU anyagból készült, a tok nem csak kiváló védelmet nyújt, hanem klasszikus megjelenést is biztosít. A képernyő és a kamera körüli megemelt élek további biztonságot nyújtanak. Az adott modellhez való alkalmazkodás még kellemesebbé és biztonságosabbá teszi a tablet használatát.

A Slim tok legfontosabb előnyei:
- Védelem a tablet számára: Termoplasztikus és tartós anyagból készült, a tok megvédi a tabletet az esésektől és karcolásoktól.
- Védelem a képernyő és a kamera számára: A képernyő és a hátsó kamera körüli megemelt élek védelmet nyújtanak ezeknek az elemeknek a karcolásoktól.
- Kényelmes használat: A tok érzékeny gombokkal és pontos kivágásokkal rendelkezik a portok számára, ami megkönnyíti a mindennapi használatot.
- Elegáns megjelenés: A tok stílusos megjelenése tökéletesen illeszkedik a tablet dizájnjához, megőrizve annak modern jellegét.
- Specifikus tablet modellhez illeszkedik: Tökéletesen illeszkedik a készülékhez, teljes funkcionalitást biztosítva kompromisszumok nélkül.

Specifikáció:
- Sorozat: Slim Case
- Anyag: TPU
- Kompatibilitás: iPad Pro 13'' 2024
- Szín: átlátszó

Védelem a sérülések ellen
A tablet biztonságban tartása létfontosságú, és a Slim tok ezt tökéletesen megoldja. A termoplasztikus, tartós TPU anyag használatának köszönhetően biztos lehet benne, hogy a tabletje védve van a karcolásoktól.

Képernyő és kamera védelem
Nem kell aggódnia a karcolások miatt, amikor a tabletet egy sík felületre helyezi. A Slim tok megemelt élei hatékonyan védik a képernyőt és a hátsó kamerát. Ez a további védelmi réteg biztosítja, hogy készüléke épségben maradjon.

Kényelmes használat
A Slim tok nem csak védelmet nyújt, hanem kényelmet is a mindennapi használathoz. Az érzékeny gombok könnyű hozzáférést biztosítanak a tablet összes funkciójához, és a pontos port kivágások lehetővé teszik, hogy gyorsan csatlakoztathassa a kiegészítőket.

Elegáns megjelenés
A stílus és a funkcionalitás kéz a kézben járhat - ahogyan a Slim tok is bizonyítja. Elegáns megjelenése kiemeli a tablet modern dizájnját, egyedi karaktert kölcsönözve neki. Ezzel a tokkal a tabletje mindig stílusosan néz ki.

Tökéletes illeszkedés a tablet modellhez
A Slim tok tökéletes illeszkedést garantál. Tökéletesen illeszkedik a készülékhez, minden tablet funkció teljes mértékben elérhető marad.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett