Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769360909 Márka: Hurtel

Slim Tok iPad Pro 11" 2024 tablet - átlátszó


Cikkszám: TPU Tablet Case iPad Pro 11 2024 Transparent | EAN/Vonalkód: 5907769360909 | Márka: Hurtel

Slim Tok iPad Pro 11" 2024 tablet - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Slim Tok iPad Pro 11'' 2024 tablet - átlátszó A szilikon Slim Tokkal minden esés kevésbé ijesztővé válik, és a mindennapi használat még kényelmesebbé válik. Magas minőségű TPU anyagból készült, a tok nemcsak kiváló védelmet nyújt, hanem klasszikus megjelenést is biztosít. A kijelző és a kamera körüli megemelt élek további biztonságot nyújtanak. A specifikus modellhez való alkalmazkodás még kellemesebbé és biztonságosabbá teszi a tablet használatát. A Slim Tok legfontosabb előnyei:
- Védi a tabletet a sérülésektől. Termoplasztikus, tartós anyagból készült tok védi a tabletet az esésektől és karcolásoktól.
- Védi a kijelzőt és a kamerát. A kijelző és a hátsó kamera körüli megemelt élek védenek ezek elemeket a karcolásoktól.
- Kényelmessé teszi a használatot. A tok érzékeny gombokkal és pontos kivágásokkal rendelkezik a portok számára, ami megkönnyíti a mindennapi használatot.
- Eleganciát ad a készüléknek. A tok stílusos megjelenése tökéletesen illeszkedik a tablet dizájnjához, megőrizve annak modern karakterét.
- A specifikus tablet modellhez illeszkedik. Tökéletesen tapad a készülékhez, teljes funkcionalitást biztosítva kompromisszumok nélkül.

Specifikáció:
- Sorozat: Slim Tok
- Anyag: TPU
- Kompatibilitás: iPad Pro 11'' 2024
- Szín: átlátszó

Védelem a sérülések ellen: A tablet biztonságban tartása kulcsfontosságú, és a Slim Tok ezt tökéletesen megoldja. A termoplasztikus, tartós TPU anyag használatával biztos lehet benne, hogy tabletje védve van a karcolások ellen. Kijelző és kamera védelem: Nem kell félnie a karcolásoktól, amikor a tabletet sík felületre helyezi. A Slim Tok megemelt élei hatékonyan védik a kijelzőt és a hátsó kamerát. Ez a kiegészítő védőréteg biztosítja, hogy készüléke sértetlen maradjon. Használati kényelem: A Slim Tok nemcsak védelmet nyújt, hanem a mindennapi használatot is kényelmesebbé teszi. Az érzékeny gombok könnyű hozzáférést biztosítanak a tablet összes funkciójához, a pontos port kivágások pedig gyors csatlakoztatást tesznek lehetővé. Elegáns megjelenés: A stílus és a funkcionalitás valóban kéz a kézben járnak - és ezt a Slim Tok is bizonyítja. Elegáns megjelenése kiemeli a tablet modern dizájnját, egyedi karaktert kölcsönözve neki. Ezzel a tokkal tabletje mindig stílusos marad. Tökéletes illeszkedés a tablet modellhez: A Slim Tok garantálja a tökéletes illeszkedést. Tökéletesen tapad a készülékhez, így a tablet összes funkciója teljes mértékben elérhető.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett