Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769360893 Márka: Hurtel

Slim tok iPad Air 11'' 2024 tablet - átlátszó


Cikkszám: TPU Tablet Case iPad Air 11 2024 Transparent | EAN/Vonalkód: 5907769360893 | Márka: Hurtel

Slim tok iPad Air 11'' 2024 tablet - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Slim tok iPad Air 11'' 2024 tablet - átlátszó
Egy szilikon Slim tokkal minden esés kevésbé ijesztő lesz, és a mindennapi használat még kényelmesebbé válik. Magas minőségű TPU anyagból készült, így a tok nemcsak kiváló védelmet nyújt, hanem klasszikus megjelenést is kölcsönöz. A kijelző és a kamera körüli megemelt élek további biztonságot nyújtanak. Az adott modellhez való alkalmazkodás még kellemesebbé és biztonságosabbá teszi a táblagép használatát.
A Slim tok legfontosabb előnyei:
- Védelem a táblagép számára a sérülésektől. Hőre lágyuló és tartós anyagból készült, így a tok védi a táblagépet az esésektől és karcolásoktól.
- Védelem a kijelző és a kamera számára. A kijelző és a hátsó kamera körüli megemelt élek megvédik ezeket az elemeket a karcolásoktól.
- Kényelmes használat. A tok érzékeny gombokkal és precíz kivágásokkal rendelkezik a portok számára, ami megkönnyíti a mindennapi használatot.
- Eleganciát ad a készüléknek. A tok stílusos megjelenése tökéletesen illeszkedik a táblagép designjához, megőrizve annak modern karakterét.
- Kifejezetten az adott táblagép modellhez igazított. Tökéletesen illeszkedik a készülékhez, biztosítva a teljes funkcionalitást.

Specifikáció:
- Sorozat: Slim tok
- Anyag: TPU
- Kompatibilitás: iPad Air 11'' 2024
- Szín: átlátszó

Védelem a sérülésekkel szemben
A táblagép biztonsága kulcsfontosságú, a Slim tok pedig tökéletesen ellátja ezt a feladatot. A hőre lágyuló, tartós TPU anyag használatának köszönhetően biztos lehet benne, hogy a táblagépe védve van a karcolásoktól.
A kijelző és a kamera védelme
Nem kell aggódnia a karcolások miatt, amikor a táblagépet sík felületre helyezi. A Slim tok megemelt élei hatékonyan védik a kijelzőt és a hátsó kamerát. Ez a további réteg védelem biztosítja, hogy készüléke érintetlen maradjon.
Kényelmes használat
A Slim tok nemcsak védelmet nyújt, hanem kényelmes is a mindennapi használat során. Az érzékeny gombok könnyű hozzáférést biztosítanak a táblagép összes funkciójához, és a precíz port kivágások gyors csatlakozást tesznek lehetővé a tartozékokkal.
Elegáns megjelenés
A stílus és a funkcionalitás kéz a kézben járnak a Slim tokkal. Az elegáns megjelenés kiemeli a táblagép modern designját, különleges karaktert adva neki. Ennek a toknak köszönhetően a táblagépe mindig stílusos marad.
Tökéletes illeszkedés az Ön táblagépéhez
A Slim tok garantálja a tökéletes illeszkedést. Tökéletesen tapad a készülékhez, így a táblagép összes funkciója teljes mértékben elérhetővé válik.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett