Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769360947 Márka: Hurtel

Slim tok Apple iPad Pro 11'' 2024 tablet - fekete


Cikkszám: TPU Tablet Case iPad Pro 11 2024 Black | EAN/Vonalkód: 5907769360947 | Márka: Hurtel

Slim tok Apple iPad Pro 11'' 2024 tablet - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Slim tok Apple iPad Pro 11'' 2024 tablet - fekete
A szilikon Slim tokkal minden esés kevésbé lesz félelmetes, és a mindennapi használat még kényelmesebbé válik. Kiváló minőségű TPU anyagból készült, a tok nemcsak kiváló védelmet nyújt, hanem klasszikus megjelenést is biztosít. A képernyő és a kamera körül megemelt élek további védelmet nyújtanak. Az adott modellhez való igazodás még kellemesebbé és biztonságosabbá teszi a tablet használatát. A Slim tok legfontosabb előnyei:

- Védi a tabletet a sérülésektől. A termoplasztikus és tartós anyagból készült tok védi a tabletet az esésektől és karcolásoktól.
- Védi a képernyőt és a kamerát. A képernyő és a hátsó kamera körüli megemelt élek megvédik ezeket az elemeket a karcolásoktól.
- Kényelmes használatot biztosít. A tok rendelkezik érzékeny gombokkal és pontos kivágásokkal a portokhoz, ami megkönnyíti a mindennapi használatot.
- Eleganciát ad a készüléknek. A tok stílusos megjelenése tökéletesen illeszkedik a tablet dizájnjához, megőrizve annak modern jellegét.
- Az adott tablet modellhez igazított. Tökéletesen illeszkedik a készülékhez, teljes funkcionalitást biztosítva kompromisszumok nélkül.

Specifikáció:
- Sorozat: Slim tok
- Anyag: TPU
- Kompatibilitás: iPad Pro 11'' 2024
- Szín: fekete

Védelem a sérülésektől
Tabletének biztonsága kulcsfontosságú, és a Slim tok tökéletesen ellátja ezt a feladatot. A tartós TPU anyag használatának köszönhetően biztos lehet benne, hogy tabletje védve van a karcolásoktól.

Képernyő és kamera védelem
Nem kell aggódnia a karcolások miatt, amikor a tabletet sík felületre helyezi. A Slim tok megemelt élei hatékonyan védik a képernyőt és a hátsó kamerát. Ez az extra védelmi réteg biztosítja, hogy készüléke sértetlen maradjon.

Kényelmes használat
A Slim tok nemcsak védelmet nyújt, hanem kényelmes is a mindennapi használatban. Az érzékeny gombok könnyű hozzáférést biztosítanak a tablet összes funkciójához, a pontos port kivágások pedig lehetővé teszik a gyors csatlakozást a kiegészítőkhöz.

Elegáns megjelenés
A stílus és a funkcionalitás kéz a kézben jár - ahogy azt a Slim tok is bizonyítja. Elegáns megjelenése kiemeli a tablet modern dizájnját, egyedi jelleget adva neki. Ezzel a tokkal tabletje mindig stílusos lesz.

Tökéletes illeszkedés az Ön tablet modelljéhez
A Slim tok garantálja a tökéletes illeszkedést. Tökéletesen rásimul a készülékre, így minden tabletfunkció maradéktalanul elérhető.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett