Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769360930 Márka: Hurtel

Slim tok Apple iPad Air 11'' 2024 tablethez - fekete


Cikkszám: TPU Tablet Case iPad Air 11 2024 Black | EAN/Vonalkód: 5907769360930 | Márka: Hurtel

Slim tok Apple iPad Air 11'' 2024 tablethez - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Slim tok Apple iPad Air 11'' 2024 tablethez - fekete
Egy szilikon Slim tokkal minden esés kevésbé ijesztő, és a mindennapi használat még kényelmesebbé válik. Magas minőségű TPU anyagból készült, a tok nem csak kiváló védelmet nyújt, hanem klasszikus megjelenést is ad. A képernyő és a kamera körüli emelt élek további biztonságot garantálnak. A specifikus modellhez való alkalmazkodás még élvezetesebbé és biztonságosabbá teszi a tablet használatát.

A Slim tok legfontosabb előnyei:
- Védi a tabletet a sérüléstől. A hőre lágyuló és tartós anyagból készült tok megvédi a tabletet az esésektől és karcolásoktól.
- Védi a képernyőt és a kamerát. A képernyő és a hátlapi kamera körüli emelt élek megvédik ezeket az elemeket a karcolásoktól.
- Kényelmes használatot biztosít. A tok érzékeny gombokkal és precíz kivágásokkal rendelkezik a portok számára, ami megkönnyíti a mindennapi használatot.
- Eleganciát ad a készüléknek. A stílusos megjelenésű tok tökéletesen illeszkedik a tablet dizájnjához, megőrizve annak modern karakterét.
- A konkrét tablet modellhez szabott. Tökéletesen illeszkedik a készülékhez, biztosítva a teljes funkcionalitást kompromisszumok nélkül.

Specifikáció:
- Sorozat: Slim tok
- Anyag: TPU
- Kompatibilitás: iPad Air 11'' 2024
- Szín: fekete

Védelem a sérülések ellen:
A tablet biztonságban tartása kulcsfontosságú, és a Slim tok ezt tökéletesen biztosítja. A hőre lágyuló, tartós TPU anyag használata révén biztos lehet benne, hogy tabletje védve van a karcolások ellen.

Képernyő és kamera védelem:
Nem kell aggódnia a karcolások miatt, amikor a tabletet sík felületre helyezi. A Slim tok emelt élei hatékonyan megvédik a képernyőt és a hátlapi kamerát. Ez a plusz réteg védelem biztosítja, hogy készüléke ép maradjon.

Kényelmes használat:
A Slim tok nem csak védelmet nyújt, hanem kényelmes is a mindennapi használat során. Az érzékeny gombok könnyű hozzáférést biztosítanak az összes tablet funkcióhoz, a precíz port kivágások pedig megkönnyítik a kiegészítők gyors csatlakoztatását.

Elegáns megjelenés:
A stílus és funkcionalitás kéz a kézben járhatnak - ahogy azt a Slim tok bizonyítja. Elegáns megjelenése kiemeli a tablet modern dizájnját, egyedülálló karaktert adva neki. Ezzel a tokkal tabletje mindig stílusosan néz ki.

Tökéletes illeszkedés a tablet modellhez:
A Slim tok tökéletes illeszkedést garantál. Tökéletesen simul a készülékhez, így a tablet összes funkciója teljes mértékben elérhető marad.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett